| (¯`·._.·[ Bella ]·._.·´¯) a întrebat:

Am si eu o intrebare.
Ma place sau nu?

E un tip in scoala mai mare ca mine cu un an.In fiecare cand sunt pe palier iese si el pe palier, vorbim dar nu cine stie ce adia doar daca vreau sa cheme pe cineva ii zic, iar el nu cheama, dar nu ne intrebam "ce faci?" sau chestii din astea, iar daca trebuie sa-mi raspunda la cate o intrebare de exemplu"de ce nu il/ o chemi pe x mi se pare ca se cam balbaie. O data l-am rugat sa-mi completeze in oracol si a zis ca nu vrea.

Ce sa cred?
De la o prietena am inteles ca i-a zis prietenul lui si fratele lui ca m-ar place.Nu stiu daca ea minte sau nu.Sunt cam timida eu.

Deci ma place sau nu?big grin

Răspuns Câştigător
| Landied a răspuns:

Daca deja se balbaie in prezenta ta, e clar ca te place. Un baiat care nu ar place o fata, nu ar mai fi balbait in fata ei.Eu sunt baiat si stiuwinkingmereu ma balbai in fata fetei pe care o placlaughing

5 răspunsuri:
| Floreenofficial a răspuns:

Da te place! Trebuie sa faci ceva si sa te combini cu el.Nu fi timida!
big grin
Bafta! :*

| protos87 a răspuns:

Fa-ti curaj si intraba-l daca te place.

| gucy a răspuns:

Eu cred ca da si daca zici ca ie de la tine din sc iti poti da seama dupa felul in care se comporta cu priteni lui si cum se comporta in prezentza ta >D

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te place!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai asta-i un semn ca el doar te vede ca pe o simpla amica, daca doresti sa afli ca te place sau nu, fa tu primul pas si intreaba-l daca si el te place...