Intr-o situatie de genul asta sunt si eu. Am fost doar de 2-3 ori la plaja toata vara. Si eu urasc plaja, dar pot inota atat incat sa ma pot mentine la suprafata cateva minute. Oricum, urasc atmosfera de la plaja, totul.
Nu trebuie sa te fortezi sa mergi la plaja. Fa ce iti place, nu te gandi ca esti ciudata, caci nu esti. De exemplu eu am ales vara asta sa ies cu prietenii in cu totul alte locuri decat la plaja: in parc, la film, la un concert, la o plimbare prin oras etc... Daca nu iti place, nu te duce la plaja. Fa ce vrei tu, nu trebuie sa faci un lucru doar pentru ca il fac majoritatea celorlalti.
Sper ca te-am ajutat.
7h30
Eu nu ma dau in vant nici dupa mare, nici dupa soare, nici dupa nimic.De fapt detest astaPrefer muntele, linistea, natura, peisajele.Aglomeratia ma streseaza, pe cand izolarea completa de lume ma fascineaza
Hey.Nu trebuie sa-ti fie rusine de corpul tau.Cui nu-i place sa nu se uite.Pai nu e asa de greu sa inoti. Fac si eu ca tine, sa te plimbi in stanga, in dreapta in apa fara sa inoti e plictisitor.Am vazut la altii.Eu stiu sa inot dar nu ma laud...asa e vara, mare, plaja, strand.cui nu-i place, nu-i place.Nu trebuie sa te fortezi, si nu ai gresit cu nimic. sper ca te-am ajutat. bafta funda?
Esti la varsta cand iti faci prea multe probleme in legatura cu corpul tau.Nu esti inca sigura pe tine si nesiguranta iti da un mare. disconfort. Dupa ce probabil vei mai prinde "contururi" si un baiat iti va admira curbele, se va schimba totul.Adevarul e ca la strand este si un pic de exhibitionism, pe langa marea placere a omului de a se simti liber, neimpovarat de haine.Gandeste-te ca si bebelusii in burta mamei,"locuiesc" tot intr-un lichid.
Buna.
Eu sunt o ratusca ) Ador apa si nici eu nu stiu sa inot, pur si simplu ma balacesc.Sau cand sunt cu prietenii in apa ne luam o minge si ne jucam, stam pe saltea, ne undam, ne scufundam.
Nu e gresit si nu e nimic rau in faptul ca nu iti place apa.
Tu ce zodie esti? Poate si asta te influenteaza.
Nu daca nu itit palke nimeni nu te forteaza e alegerea ta e viata ta:Xbafta!
Paai nu- nimic daca nu poti. Nu trebuie sa te oblige nimeni daca tu nu vrei si nu iti place partea cu corpu... ce are? De ce sa rada lumea de tine? N-ar avea motiv Daca rad ignora-i. Dar eu zic sa incerci e chiar super
@georginika
Fecioara :$ si... e ciudat ca imi place si frigul, linistea, toamna .
Diorrus întreabă: