DaEu folosesc si sunt chiar incantata de ele
In general folosesc creione de ochi, rimeluri, gel de dus, gel de corp, crema pentru maini Si mai de curand mi-am luat si un lucui de buze
De la Avon cumpar parfumuri, luciuri de buze si unele bijuterii. Sunt de o calitate destul de buna.
Da si majoitatea chiar sunt de calitate...
acum depinde si de produs, trebuia sa specifici
bafta
Folosesc creioane de ochi si doar atat. Celelalte produse imi provoaca alergii. Crema pentru bronz m-a facut sa stau acasa intr-o vara
Buna.Mda folosesc dar nu toate sunt foarte buna.
De ex acum am luat un fond de ten care imi infloreste fata
ce aiurea
Salz eu am cumparat produse de la Avon, Dar numa Sprai-uri si Parfumuri si pot sa zic ca sunt multumit si de calitatea lor si de pretu nu prea mareacum 2 saptamana mi-am luat un Pro Move (sprai)de la Avon 11 Lei, si in Mall, acelasi spray 38lei
F rar luam ceva machiaje dar parerea mea este ca sunt foarte scumpe si ma refer la parfumurii care nici nu dureaza f mult efectul lor, eu de ex folosesc Impulse incognito9 cel colorat cu masca) de 10 ani, si efectul lui tine si 3 zile
Unele sunt de calitate, altele te face sa nu mai cumperi niciodata de la ei!
Da intr-adevar nu toate sunt bune Imi plac parfumurile, produsele pentru par si luciurile de buze Cremele, mastile, fondurile de ten...hm nu am o parere buna despre ele. Desi sunt cam scumpicele imi comand in fiecare luna ceva:"