| alina7 a întrebat:

Buna am si eu o intrebare mama voastra stie ca va epilati mama mea nu stie si nici nu stiu cum sa i spun pentru ca nu stiu cum va reactiona. Va rog un sfat ( am 14 ani si intrebarea este pentru fete)

10 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

Stie stie
si m-am chinuit un an sa-i zic.
a reactionat bine.am app 14 ani ce naibii...

| UninspiredName a răspuns:

Nu vad care e problema. spune-i ce poate sa iti faca...sa iti zica sa nu te mai epilezi...hay sa fim seriosi.

| Zuzy a răspuns:

LoL:o
Mama m. a epilat si pensat de la 10 anilaughing))))rolling on the floor
La varsta ta e normalwinking e prea normal sa te epilezilaughing

| ♥ αη∂яєєα a răspuns:

Pai mama mea stiebig grin
Pai zii mamei tale normal ca ai inceput sa te epilezi explica'i ca ai crescut ai 14 ani esti mare de acum! Incepi sa te dezvolti! Trebuie sa arati si tu bine! Sa fii o adevarata lady; x!
Bafta cu mama ta!:d

| raisa1993maria a răspuns:

Da normal ca stie ce e rau in asta?
mai rau e daca nu o faci.esti fata trebuie sa te ingrijesti, nu vad ce ar avea mama ta impotriva, e absolut normalhappy

| KhloeAfterDark a răspuns:

Dooamne! Ce fel de mame sunt astea care nu le lasa pe fiice sa isi dea cu zinerit cand au probleme dermatologice si trebuie sa ascunzi de ele ca te epilezi!
Am implinit 11 ani vara asta si mama mea ma da cu crema epilatoare, si tot ea imi zice mereu sa imi dau cu zinerit ca altfel nu se trateaza.
Spune-i mamei tale! Ai 14 ani, si nu-ti place cum arati. Eu am 11 ani si ma tachinau baietii la scoala din cauza asta dar n-am fost proasta sa-i ascult.

| love_1617 a răspuns:

Pai eu am 13 ani si.ma epilez dar mama mea stie dar poti sa ii zici:uite mama te rog sa nu te superi pe mine dar am ceva sa iti zic m-am epilat pentru ca am vrut si eu sa vad cum e te rog nu ma certa!

| Paatricia93 a răspuns:

Mama mea stie, bine eu am aproape 17 ani..., am inceput sa ma depilez de pe la vreo 13 ani si stia de asta.asa ca nu trebuie sa iti faci probleme, parerea mea.

| alessia_7575 a răspuns:

Eu cred ca se va bucura cand va afla ca fata ei se maturizeaza si incepe sa se ingrijeasca mai mult asa ca poti sa ii spui oricand.Multa bafta!

| stance a răspuns:

Spune-i mai itai daca ar fi de acord sa te epilezi daca zice da spune-i ca te-ai epilat deja daca spune nu atunci mai bine nu-i spune