| QwenyGood a întrebat:

Bună, am și eu o întrebare, mie acum 3 ani ceva timp mi-a plăcut de cineva. Acea persona nici nu ma baga în seama, eu am suferit din diverse motive îmi făceam iluzii, spuneam ca e din vina mea ca nu ma place etc.iar acum am încercat sa trec peste și cred ca am reușit. Faza e ca acum vorbesc cu un baiat si el ma place, dar eu nu prea sunt sigura dacă îmi place de el sau nu și nici nu pot sa ma oblig pe mine însumi sa îmi placa de cineva de care nu îmi place, nu stiu ce sa fac.
După părerea voastră dacă va întâlniti cu foștii colegi de la gimnaziala și nu va baga în seama, cum ar trebui sa ma comport? E ciudat gen sa treci pe lângă ei si sa te uiți încontinuu drept în fața că o statuie, nu stiu asa mi se pare mie...va rog ce ar trebui sa fac la ambele situații? Mulțumesc!
Va rog sa ma scuzați dacă exista (vreo greșeală gramaticala)

Răspuns Câştigător
| ___H7GY a răspuns:

Cunosc această situație. Și eu am pățit la fel. îmi place de un băiat de peste 7 ani...lui acum îi place de o alta fata, și mi-a spus în fața că nu mă place. Nu avem ce face, am rămas prieteni, și același lucru te sfătuiesc și pe tine. Cât despre a doua problemă, iarăși suntem în aceași situație. Un băiat dintr-o altă clasă mă place, dar bineînțeles sentimentul nu e reciproc. Încă nu i-am zis că nu sunt interesata de el dar urmează. Părerea mea este sa nu-i dai speranțe, dar nici sa nu-i spui urat că nu-ți place de el. daca chiar tine la tine și îi place de tine va accepta sa fiți doar prieteni. Asta e părerea mea. Sper că ți-au fost de ajutor sfaturile mele!

0 răspunsuri: