| EyesSad17 a întrebat:

Buna am si eu o intrebare nu inteleg de ce unii produc droguri ma refer la drogurile astea chimice cum ar fi LSD Ectasy GHB si alte droguri noi chimice aparute anul asta de ce produc multe droguri si le pun la vanzare daca stiu ca sunt periculoase si multi oameni slabi care se lasa influentati de alti sa se apuce de droguri
dc le scot pe piata?( stiu ca drogurile omoara oamenii )au voie sa faca droguri in continuare? nu exista o lege pentru astea?
am vazut si site-uri cu droguri care le vand au voie?
^^ dau funda pentru cine imi explica lucru asta ciudat

Răspuns Câştigător
| thegatekeeper a răspuns:

Consumul, detinerea si vanzarea de droguri sunt interzise prin lege, insa oamenii continua sa le produca deoarece sunt o afacere profitabila si se castiga enorm din asa ceva, daca nu esti prins. Este un mod simplu de a castiga, dar foarte periculos, in acelasi timp. Iar drogurile precum LSD sau Ecstasy nu sunt aparute de curand. LSD era folosit prin anii '50 in scopuri medicinale, pentru tratarea anumirot boli psihice, pana ce a fost descoperit efectul sau de catre mai multe persoane. In orice caz, traficul de droguri nu cred ca va inceta vreodata, din moment ce se scot profituri uriase din acest lucru, iar consumatori se gasesc destui.

| EyesSad17 explică (pentru thegatekeeper):

Stiu ca ectasy LSD sunt mai vechi dar popper (ice-shaboo )(ectasy lighid -GHB) au aparut acum ^^flatliner ..sunt multe droguri aparute in ani astea ^^

| thegatekeeper a răspuns (pentru EyesSad17):

Intr-adevar, astea sunt mai noi. Am citit mai in graba intrebarea, probabil. Oricum, sunt create pentru acelasi scop si acum, la fel cum se intampla si inainte. Ilegal sau nu, unii tot vor continua sa scoata bani de pe urma traficului de droguri si a consumatorilor (care, cu siguranta, nu vor inceta sa existe prea curand).

Am inteles ^^ ok cred ca tie iti dau funda ^^

| thegatekeeper a răspuns (pentru EyesSad17):

Okay, cum doresti tu. Multumesc.

Eu iti multumesc ^^

7 răspunsuri:
| EyesSad17 explică:

Dar exista o lege pentru asa ceva?

| EyesSad17 explică:

Am inteles ^^