| andralada a întrebat:

am si eu o intrebare? oare se poate ca unele persoane sa se ia de tine fara motiv adica sa te ameninte pentru ceva ce nu ai facut si sa te ameninte ca te bate cand te prinde? as vrea niste sfaturi pentru chestile astea? va rog foarte important! Rog seriozitate pentru ca se intampla si nu stiu ce sa fac sunt intr-o situatie disperata nu stiu ce sfat sa ii dau prt mele sad ajutor sad

Răspuns Câştigător
| DaniGuitarMan a răspuns:

Da... sunt persoane bolnave psihic, care se iau de tine, fara nici un motiv... sau doar ca nu ii place mutra ta thinking daca zici ca ameninta FARA MOTIV... atunci, e posibil sa fie bataie de joc, doar ca sa va sperie... dar totusi fiti pe faza ^.^, nu va luati in gura cu astfel de oameni, si incercati sa ii ignorati happy iar daca nu se poate... incercati, cand iesiti, sa stati in zone cat mai populate happy cu multa lume in juru vostru happy ( cel putin pana se termina aceste " amenintari " ), ca asa nu va poate face nimeni nimic >.<
Sper ca v-am fost de folos
Aveti grija! ^.^

1 răspuns:
| liii a răspuns:

Da se poate daca acea persoana se crede "smechera"si are chef sa-si bata joc de cineva, sau daca e drogata...ca sa evite vreo neplacere, prietena ta poate fi insotita de gasca sau macar de cineva.Mare grija la persoanele de felul asta!