| justemoi03 a întrebat:

Am si eu o intrebare pentru ca sunt oarecum intr-o dilma. La scoala mea se organizeaza o excursie in strainatate pentru aproape 2 saptamani si pana acum cateva zile nici nu ma gandeam sa merg, avand in vedere ca majoritatea participantilor sunt mai mari ca mine si nu ii cunosc. Doar ca i-am spus mamei si ea ma tot bate la cap sa merg...Ce ar trebui sa fac? Daca merg eu ar veni si o prietena si asa nu as fi singura,dar tot am retineri, mai ales ca si pretul excursiei este destul de ridicat. Asa ca sper sa ma puteti ajuta cu niste pareri si sa ma decid intr-un final.

2 răspunsuri:
| despina17 a răspuns:

Parerea mea este sa mergi vei vedea lucruri noi si persoane diferite stiu ca ai retineri intr-un fel pentru ca nu esti obisnuita dar o data ce o sa pleci nu o sa vrei sa te mai intorci cat in privinta pretului daca mama ta e de acord du-te distractie placuta

| CostaMate a răspuns:

Ai gasit singura solutia, mergi cu o prietena si astfel nu vrei fi singura; descoperi locuri noi, socializezi cu persoane noi; cat despre pret, nu stiu mama ta si-a spus parerea ca trebuie sa te duci, din punctul meu vedere ar trebui sa mergi, cu astfel de ocazii rar te intalnesti asa ca have fun big grin