| Alexandra_9345 a întrebat:

Buna am si eu o intrebare pentru fete.acum 1 luna mi-a fost rau m-a durut sub butic m-a durut capul si am vomitat. Dupa cateva saptamani mi-au aparut o multime de cosuri pe fata si cateva pe piept si pe spate, Iar in timpul scolii ma durea sub buric asa fulgerator. Unele persoane mi-au spus ca poate trebuie sa iti vina ciclul+ca eu am o scurgere alba de cam un an. Dar nu m-a durut pieptul aptoape niciodata(nici nu am) si totusi am demult timp aceste simtome cam de jumatate de an daca nu si mai mult. Iar anul asta fac 14 ani.big grin

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
6 răspunsuri:
| smile a răspuns:

Buna! Asa pateam si eu insa mie mi-a venit menstruatia.Ar fi mai bine sa te duci la un medic.El ti-ar putea fi mai mult de ajutor! Succes!

| DeeaUcideVisse a răspuns:

Poate sa fie si o alergie de vara sau e menstruatia` totusi ar trebui sa iti intrebi mama si sa consulti un doctor
pupici :X
bye`>big grin

| Noname4love a răspuns:

Pai cred ca o sa-ti vina ciclul.stai linistita si daca te doare sub buric pune`ti o punguta cu geata si stai intinsa in pat. o sa-ti treacabig grin

| piticot14 a răspuns:

Are dreptate gargaritawinking
vorbeste cu mama tawinking

| Mirunutssa a răspuns:

Buna, Alexandra, eu cred ca ori iti vine ciclul ori nu stiu
Ca si eu am patit la fel.Te sfatuiesc sa iti intrebi mama. Poate ea stie.Eu asa am facut.OK.Bafta!

| gargarita_3065 a răspuns:

Pai este posibil si varianta cu menstruatia dar de ce nu vorbesti cu mama ta? te-ar ajuta mai mult