De obicei cand iti vine menstruatia nu e asa rau (cel putin la mine)..deci cu niste hartie igienica sau servetele te poti descurca..sau daca iti vine la o ora, te poti cere pana acasa, mai ales daca profesorul este o profesoara, fiindca te va intelege..sau poti cere de la o colega care stii ca are, mai apropoiata, si ii promiti ca i-l dai inapoi; in cel mai rau caz, cabinetul scolii ar trebui sa fie "dotat" cu absorbante si poti merge sa ceri cateva, fara rusine orcarei fete i se poate intampla..cam asta am avut de spus , totusi de obicei daca stii cam ziua cand trebuie sa iti vina, ia unul doua de acasa..sau poti sa ai unul mereu la tine, in caz de nevoie.
bafta ! fundita?
E destul de jenant, se intampla deseori. Cel mai bine e sa te ceri acasa ca sa eviti situatii si mai jenante. Sau de asemenea poti suna pe cineva apropiat sa-ti aduca ceva sa te schimbi, daca nu poti pleca acasa!
E bine sa ai mereu unul la tine.Altfel,te duci la colegele de incredere din clasa sau de la alte clase, si le rogi sa te imprumute. Daca nu au nici ele, te duci la cabinetul din scoala, daca ai unul.
Situatie cam naspa... in orice caz nu trebuie sa te alarmezi! Trebuie sa stai doar in banca pana pleci acasa Sper ca te-am ajutat tinand cont ca am 13 ani si nu mi-a venit inca
Uuu... Grea situatie... Iei niste batiste (cat mai multe) si le infasori de mai multe ori in jurului chilotilor. Apoi, in pauza e de preferat sa suni un adult (mama, sora, frate, tata) care sa iti aduca tampon.
Pai trebuie neaparat sa vorbesti cu diriginta sau un profesor cu care ai ora deoarece este o chestie mai delicata si dca ai ajunge sa te patezi multi te-ar considera mai... sper ca intelegi. deci eu zic ca ar trebui sa te ceri acasa mai ales daca se intampla sa te simti si rau. si cel mai bine ar fi sa nu mergi fara un tampon la scoala!:*
Nu sunt niciodata luata prin surprindere, ma astept. In principiu, plec acasa.
In cazul in care te patezi, iti legi o bluza de solduri, ceri la colege un tampon sau bani si fugi repede si iti iei. Cu plecatul acasa. daca stai departe nu cred ca reusesti. Mai sunt si care fac naveta si chiar nu au cum. E bine sa consumi ciocolata neagra sa iti diminueze durerile.
Daca iti vine menstruatia in timpul orei de exemplu iti ceri scuze si te duci pana la baie si daca ai niste servetele ai putea sa te descurci pentru putin timp... api sa iti pui sa ia acolo in orice caz... In fine si dupa fiindca niste servetele nu pot tine in frau Prima-Baba-Rosie ii potu cre eunei prietene care i-a venit deja si stii ca are. Insa daca e foarte grav cel mai bine ar fi sa ii explici discret si la obiect profesorului si sa ii zici ca ar fi mai bine daca te-ar duce acasa.
Merg la diriginta si o rog sa ma lase sa plec acasa, daca m-am patat. Daca nu m-am patat, merg la cabinetul scolii sau la o profesoara si o rog sa-mi imprumute un absorbant, dupa care iau un hanorac si il infasor in jurul taliei.
anonim_4396 întreabă: