| alexa18 a întrebat:

am si eu o intrebare pentru fete. Prietena mea mi-a cerut un sfat. Ea in putin timp va merge la mare si va avea acea "problema". Chestia e ca ea e virgina si nu stie ce sa faca. Anul trecut nu a fost in concediu si ar vrea sa intre in apa. Pe mine m-a intrebat ce fel de tampoane sa foloseasca.Si acum va intreb pe voi. E foarte disperata si trista. Va multumesc!

Răspuns Câştigător
| ana1234 a răspuns:

Eu am intrat in apa cu absorbant si pese mi-am pus pantaloni scurti ca sa nu se vada ca am lenjerie normala nu costumul de baie si am intrat in apa, am inotat si nu mi s-a intamplat nimic

7 răspunsuri:
| doxxolino a răspuns:

Pai exista si O. B pentru fetele virgine big grin cel putin asa am auzit

| Elena1234456 a răspuns:

Eu zic ca OB sunt cele mai potrivite.Fii alaturi de ea si acorda'i toata atentia ta, se va simti mult mai bine.

| Veve :X a răspuns:

Tampoane OB in varianta cea mai mica. Poate intra in apa dar sa`si schimbe tamponul cand iese, daca poate, evident; Daca nu poate sa-l schimbe sa se bage in apa doar putin mai sus de genunchi happy

Răspuns utilizator avertizat
| andy01 a răspuns:

Orice ar face e foarte neplacut! cel mai bine e sa incerce sa amane vacanta cu cateva zilebig grin

| paramore a răspuns:

Singurul mod prin care îţi poţi pierde virginitatea este să faci sex; acest lucru nu este influenţat de alegerea ta cu privire la protecţia din timpul menstruaţiei. Himenul are deja o mică deschizatură, care ii permite lichidului menstrual sa iasa din vagin. Ca sa fii sigură însă că poţi folosi tampoane, cere sfatul medicului. Prima oară când încerci, alege varianta de absorbţie minimă - Lites.

| valThina a răspuns:

Ob-urile, dupa parerea mea, sunt cele mai bune.si eu am folosit chiar daca eram virgina.trebuie sa isi ia ob-uri marimi mai mici.adica sa nu aiba in lungime mai mult de 5 cm. o sa se simta putin incomod daca e pentru prima data.si nu in ultimu rand trebuie sa si-l introduca corect ca daca o doare sau o deranjeaza foarte tare ar trebui sa il scoata si sa incerce din nou...