anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o intrebare pentru voi si va rog din tot sufletul sa ma ajutati. E legat de scoala, de colegii mei, am niste probleme cu ei, chiar nu stiu ce au cu mine ma vad ca pe o fata de care isi poate bate joc orsicine, adica prin faptul ca ma jignesc, nu ma suporta, se iau de imbracamintea mea de tot.Toti imi spun sa nu ii bag in seama dar prin faptul ca nu ii bag in seama deduc ca eu nu le pot raspunde inapoi si ca sunt mai slaba decat ei.Anul acesta as fi vrut sa ma mut in alta clasa dar am realizat ca e prea multaa bataie de cap, asa ca va rog sa imi spune-ti niste sfaturi.Multumesc anticipat + dau funda + vot ( am uitat sa mentionez ca atunci cand e doar o fata si vb cu ea nu se coporta urat dar dupa ce vb si cu celelalte incep sa ma barfeasca

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Intr-o situatie asemanatoare sunt si eu, dar pur si simplu ii ignor in continuare, ca daca sa zic sa te iei de ei si le zici cine stie ce la fel fac.Asa am fost si sunt inca din clasa a 6-a si acum trec pe 11-a cu amndoua generatile de colegi, ma jicneau, isi bateau joc de mine in fel si chip, si desi imi ajungeau pana deasupra capului jicnirile lor ii ignoram si pana la urma vazand ca nu ii bag in seama s-au potolit.
Sfatul care eu ti-l pot da este sa ii ignori complet si poate isi vor da seama ca se lupta cu morile de vant si se vor potoli.Iti urez succes in noul an scolar si sper ca te-am putut ajuta:* fundabig grin?

0 răspunsuri: