Pai depinde unde vor sa plece. daca vor sa paraseasca tara, s-ar putea sa nu poate. dar daca se muta impreuna pe undeva in tara nu vine nimeni sa-i intrebe ce-i cu ei acolo.
Poi...Il poate baga la inchisoare pe tipul respectiv pentru "corupere de Minori" pentru ca ea nu a implinit inca 18 ani, ca sa fie responsabila.
Sper ca am ajutat!
Tinand cont ca prietena ta e inca minora, ea nu raspunde de faptele ei.Asa ca o vor duce la parintii ei.Asta in caz ca face ceva ilegal.
Daca politia o gaseste o aduce acasa si parintii intra la parnaie pentru. iresponsabilitate deoarece ea e minora cat despre cel cu care pleaca...il doare la *****.
De plecat din tara nu se pune problema, pentru ca trebuie insotita de parinti, sau ii trebuie procura notariala de la acestia. Daca pleaca de acasa, parintii o pot da disparuta la politie, si politia o aduce acasa. Tipu' respectiv s-ar putea sa intre la corupere de minori daca au intretinut relatii sexuale si cu putin noroc, intra si la sechestrare. Daca as fi in locul lui as sta potolit.
Nu vor sa plece din tara. Ea spune ca a intrebat pe cineva si i-a spus ca daca are peste 16 ani, politia doar o intreaba daca a fost adusa cu forta de catre prieten. Eu nu ma pricep la chestii de genul, deci nu stiu ce sa-i zic. Poate unii dintre voi stiti...