Dap si incep sa-mi joace feste de obicei ustura cand ai stat prea mult in fata calculatorului si/sau esti obosit/a
Pai daca stau mai mult de 3 ore deja e agonie...In cazul in care ti se intampla du-te si stai in pat, fa o pauza, du-te afara, fa ceva sa stai cat mai departe de ecran... iar in cazul in care nu iti trece du-te la un control
Cand stau foarte mult la calculator sau dupa ce nu am stat cateva zile deloc da a ustura
Da!
Si sa nu ii inchizi repede deoarece apoi vei avea o senzatie de,, orbire". Adica nu o sa vezi nimic max 5 min. poti iesi putin pana afara la aer curat sau sa iti dai cu putina apa rece.La ma merge
Depinde! Daca esti obosit si mia stai si la pc e normal sa te usture! Dar daca te ustura ochii si nu esti obosit ori ar trebui sa nu mai stai mult la pc, ori sa vezi daca ai vreo problema la ochi de te ustura! puuup:*
Categoric, da.De obicei, se intampla asta cand e ochiul afectat(ca in cazul meu, caci eu de cativa port ochelari). In plus, ma doare si capul.Se stie ca calculatorul este daunator oentru sanatate, mai ales daca stai mult in fata lui; emana radiatii, care sunt extrem de daunatoare pentru organism.
Si nu e deloc o intrebare aiurea. Din contra, e una foarte buna. Sarbatori fericite in continuare!
Da, stau 13 ore cel putin pe zi.
Este normal ca sa te doara ochii daca stai mai mult timp la calculator. Dar ca sa fi sigura fa un control la oftalmologie
Daca deja te ustura ochii inseamna ca ai depasit de mult timpul alocat calculatorului. Fa o pauza, iesi pe afara sau du-te si maninca. Nu e nicio gluma! Daca se intimpla des lasa calculatorul pentru o vreme, fa o pauza de o zi sau deschide-l numai pentru 2 ore maxim pe zi pina revii la normal. Eventual daca se intimpla frecvent consulta un oculist, poate ai nevoie de ochelari.
Pai alteori depinde de computere de ex la mine e laptop compul si stau ore in sir la comp ( precis sunt deacum independenta ) si nu ma ustura ochii,, dar am fost la o ruda si am stat la compul ei dar are un comp de masa dar de acela vechi cu fund in urma,, si am stat pe net vreo 15 min mo inceput a ustura si durea ochii,,,,, dar mai este inca o varianta,, deacum stiu vreo 3/5 fete care poarta ochelari din cauza computerelor,,, mi-e frica si mie dar inca nu ma dor ochii nu am nimic neregulat la ochi,, posibil in curind pot sa port ochelarii,, dar nu vreuuuuu o sa reduc timpul la computer,,, dar el parca e un magnet nu pot fara dinsu
girllll întreabă:
Ionelarebela întreabă: