Eu ca de exemplu am stat cu o fata 7 luni jumatate si am vacanta asta ea a plecat la mare o saptamana eu in belgia, si a intalnit alt baiat s-a indragostit de el, m-a mintit pe mine, nu i-a fost usor sa recunoasca, o iubeam ca pe un inger, era singura persoana pentru care traiam si inca sufar enorm pentru asta dar asta nu inseamna ca a venit sfarsitul, ea a fost prima mea prietena, dar ce sa ii faci viata iti ofera multe obstacole si provocari, eu incet incet o uit si trec peste. Fete mai sunt care stiu sa ma pretuiasca, daca nu m-a iubit m-a parasit, eu nu mai pot schimba nimic, sunt optimist ca voi gasi alta fata langa care sa stau si sa ma iubeasca Trebuie sa fim tari si sa uitam trecutul viitorul conteaza
Sunt in aceeasi situatie. De jumate de an T.T Pai...Persoana respective stie, si am decis sa ramanem prieteni buni, ca nu stim ce ne rezerva viitorul. Abia ne mai cunoastem, alea-alea... Nu stie ca inca sufar, dar trec peste si suntem foarte buni amici. Sper ca o sa depasim situatia asta :3 Ei, incearca sa faci ca mine. Poate-ti iese ceva bun
Am trecut si eu prin asa ceva si sincera sa fiu cand am vazut ca nu am cu cine...am renuntat
Nu ai niciun motiv sa te descurajezi. Inimii nu-i poti comanda. Deseori nu se indragosteste de cine ar trebui!
Trebuie sa intelegi asta. Daca nu ai fost iubita la randul tau,nu inseamna ca problema e la tine. Nu inseamna ca aspectul tau lasa de dorit,sau ca esti 'mizera' pe dinauntru'. Inseamna doar ca, nu a fost sa fie si ca, 'acolo', cineva te asteapta.
Stii cum se spune : ''ce-i al tau e pus deoparte!''.
Cand incepi sa vorbesti cu un baiat foarte mult, asteapta sa-l cunosti mai bine, inainte de a pune suflet. Nu fi entuziasmata, controleaza-ti emotiile, sentimentele pentru ca poti! Trebuie doar sa detii controlul!
Ai grija de tine si multa bafta!
Buna!
Stiu exact prin ce treci, pentru ca pana acum o luna, eram si eu exact in starea in care esti tu.
Pur si simplu, renuntasem sa mai sper, sa ma mai gandesc ca totul se va rezolva. Credeam ca e doar vina mea, pentru ca sunt ghinionista.
Ei bine, chiar cand nu mai aveam nicio speranta, a aparut in viata mea un baiat, care m-a facut sa-mi recapat increderea in sine si mi-am dat seama ca "lucrurile buna" vin mai tarziu, dupa ce avem mai multe dezamagiri, ca sa invatam sa le apreciem cum trebuie.
Sfatul meu este sa nu renunti sa speri ca totul va fi ok. Pana acum, nu te-ai indragostit de cine a trebuit. Toti trecem prin asta. Dar sunt sigura ca va aparea persoana care te va face fericita!
Bafta!