| fluturell a întrebat:

Buna happy am si eu o intrebare. Spuneti. mi si mie ce as putea sa fac, ca sa ma inteleg mai bine cu prietenul meu... sunt de 4 luni cu el si se supara daca ies in oras fara el sau cu prietenele desi il intreb daca vrea sa vina, uneori are treaba si nu vine. ar vrea sa stau doar cu el dar nu stiu cum sa. l fac sa inteleaga ca am nevoie si de intimitate. Cand am incercat sa. i zic mi. a zis ca daca nu imi comvine pot sa stau cu prietenii mei... ajutati.ma va rog. Il iubesc f mult mult si nu vreau sa ma despart de el. Help me sad

4 răspunsuri:
| ambutisare a răspuns:

Macar tine la tine? Daca da, discuta cu el si spune-i ca ai nevoie de intimitate, de putin spatiu, daca e baiat serios va intelege.

| secret_2443 a răspuns:

Buna.aceiasi problema o am si eu cu prietenul meu. eu sunt cu el de 5 luni.
am incercat sa ii explic ca vreau sa mai ies cu prietenii dar nu vrea sa accepte chestia asta vrea sa stau toata ziua cu el. ca sa nu il pierd stau numa cu el

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este cam posesiv si nu are incredere in tine.
Impune-i si tu niste reguli asemanatoare si vezi cum reactioneaza.

| alexya09 a răspuns:

Incearca sa ii explici cu calm ca ai si tu nevoie sa iesi si ca il iubesti da nu poti sta toata ziua cu el ai si tu nevoie de libertate sa iesi afar Daca nu intelege inseamna ca nu te iubeste nu poate sa te tina inchisa in casa cu el Tu mai incearca o data si vezi cum reactioneaza daca face ca inainte inseamna ca nu te iubeste cu adevar si daca te iubeste o sa isi dea seama cand te pierde Si la o prietena s-a intamplat cam la fel Trebuia sa fac tot ce zic el daca nu se certau Si cand a pierduto si-a dat seama si i-a cerut iertare si acum se inteleg de minune Sper ca ti-a fost de ajutor Succes cu iubitu