| Vladutz2012 a întrebat:

am si eu o intrebare...sunt cu o fata cam de o luna si am ceva probleme...De ceva vreme pare foarte plictisita si abia imi mai raspunde pe mess sau chiar si fata in fata, iar daca raspunde asa, destul de plictisita. Plus ca mai este un baiat care cred ca se cam da la ea si nu stiu sigur daca ea ii raspunde la avansuri.Cand m-am combinat cu ea era neduna dupa mine si acum. Ce as putea sa fac? Aveti vreun sfat?

Răspuns Câştigător
| xsweetylovex a răspuns:

Sti de obicei noi fetele ne plictisim usor de baietii de care eram inebunitestraight face, astea suntem noi...dar daca discuti cu ea sigur o sa inteleaga si daca tot o sa vorbesti deschis intreab-o si de acel baiatwinking. Altfel nu cred ca o sa rezolvi lucrurile... Sper ca te.am ajutat si daca mai ai probleme incearca sa intrebi o fata de increderewinking pentru ca noi stim mai bine big grin

3 răspunsuri:
| Andreea19Alina a răspuns:

Discuta cu ea despre aceasta problema1poate este plictisita de tine sau poate are o problema pe care nu indrazneste sa o discute cu tine! incerca!

| Geoops a răspuns:

in primul rand, te'ai gandit vreodata ca fetelor nu le place un baiat care nu prea o scoate in oras, nu'i face cadouri, nu glumeste cu ea.etc?
in fine, daca o scoti in oras, si o placi, si bla bla bla.chatterbox, atunci discuta cu ea si intreab-o daca ai deranjat'o cu vreun gest, poate a suparat'o cv, dar tu nu ti'ai dat seama

| crisiss a răspuns:

Scoate-o in oras du-te undeva cu ea fata se plictiseste vrea sa se distreze, vrea pe cineva cu care sa simta bine sa ara ce vorbi propune-i subiecte vei ce-i place fai cadouri fetele adora asta...succes frate sper ca te-am ajutat