Sti de obicei noi fetele ne plictisim usor de baietii de care eram inebunite, astea suntem noi...dar daca discuti cu ea sigur o sa inteleaga si daca tot o sa vorbesti deschis intreab-o si de acel baiat. Altfel nu cred ca o sa rezolvi lucrurile... Sper ca te.am ajutat si daca mai ai probleme incearca sa intrebi o fata de incredere pentru ca noi stim mai bine
Discuta cu ea despre aceasta problema1poate este plictisita de tine sau poate are o problema pe care nu indrazneste sa o discute cu tine! incerca!
in primul rand, te'ai gandit vreodata ca fetelor nu le place un baiat care nu prea o scoate in oras, nu'i face cadouri, nu glumeste cu ea.etc?
in fine, daca o scoti in oras, si o placi, si bla bla bla., atunci discuta cu ea si intreab-o daca ai deranjat'o cu vreun gest, poate a suparat'o cv, dar tu nu ti'ai dat seama
Scoate-o in oras du-te undeva cu ea fata se plictiseste vrea sa se distreze, vrea pe cineva cu care sa simta bine sa ara ce vorbi propune-i subiecte vei ce-i place fai cadouri fetele adora asta...succes frate sper ca te-am ajutat
Marius339 întreabă: