| Marrianna a întrebat:

Am si eu o intrebare..sunt cu un baiat de aproape 1an dar el nu ma scoate nicaieri. Adica in acest an el m-a scos la film de aprox 2 ori. locuim aici in Constanta, unul langa altul. Adica nu exista nicio distanta mare intre noi. Daca il intreb de ce nu iesim, imi spune ca nu vrea sa il vada nimeni cu vreo fata pentru ca, zice el, lumea il stie de baiat serios si cuminte. Aa trebuie sa mentionez ca este turc. Ce este de facut? Dau funda. Multumesc.

Răspuns Câştigător
| NoNameexd a răspuns:

Hm.Ce pot să zic. Dacă-i turc,probabil face așa pentru că la ei este alt lucru. Părinții lui poate vor turcoiacă pentru el, să nu se atașeze de o româncă sau altceva pentru familia lor, sau altă explicație ar fi că îi cam este rușine cu tine, pentru că dacă te-ar iubi, și cred că există iubire dacă tot e 1 an, nu i-ar păsa ce crede lumea și te-ar scoaate cu el peste tot.Ce să zic, vorbește cu el și spune-i ce nu-ți convine, o să fie mai ușor. happy

2 răspunsuri:
| AkaneHanda a răspuns:

Pai in primul rand, pentru a fi un baiat cuminte nu trebuie sa se calugareasca, ci trebuie sa fie vazut cu fata pe care o iubeste si sa arate ca o iubeste numai pe ea si sa nu umble cu alte fete. Tu esti sigura ca nu are pe alta? Adica nu vreau sa te fac sa te gandesti la ce este mai rau, doar ca e absurd ce spune el si ar trebui sa petreaca foarte mult timp cu tine daca te iubeste cu adevarat.

Răspuns utilizator avertizat