"Prostia" pe care nu vrei sa o faci face parte din tine. Daca el te place, nu cred ca il va deranja.
Diferenta de varsta de obicei nu aduce nici'o problema, decat daca el nu are sentimentele care spune ca le are, si, daca de fapt vrea altceva.
Deci stai calma momentan, in cazul in care e evident ca are alte preocupari poti sa te ingrijorezi, dar din cate spui nu cred...
Iar in cazul in care il pierzi, asta e. Nu e ultimul baiat de pe pamant
Mult succes in relatie
Poarta-te un pic mai dur cu el si vezi ce zice. daca iti raspunde urat nu te iubeste.
Inca sunteti la inceput . O sa aveti timp sa va cunoasteti mai bine si atunci o sa iti dai seama ce simte cu adevarat . Bafta :*
Fiecare are felul lui de a se comporta cu ceilalti, mai ales cu iubita/iubitul. Ai rabdare si vezi cum evolueaza lucrurile, nu poti sa-ti dai seama dupa doua saptamani daca te iubeste.
Si in legatura cu varsta, nu cred ca e o problema, daca era nu mai erati impreuna. Si e normal sa fie mai matur decat tine pentru ca e mai mare. Nu incerca sa te schimbi pentru el, fi tu insuti si iti vei da seama daca tine la tine sau nu.