| annonimaaaa555 a întrebat:

Bună. Am și eu o întrebare. Știți cumva vreo tabletă (cu pix sau pix universal separat)bună pentru facultate?
Până în 2000 de lei
Minim 128 gb spațiu de stocare
Să funcționeze rapid

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Răspuns Câştigător
| lpavel a răspuns:

Asta e foarte rapid si bun:
https://www.pcgarage.ro/......torm-grey/
Va functiona cu orice pix in caz ca nu include pachetul...

| annonimaaaa555 explică (pentru lpavel):

Mulțumesc!

| lpavel a răspuns (pentru annonimaaaa555):

Mi-a facut placere!

Da-i funda lui movanumaris0 ca stie sa cerseasca si mai ales are nevoie mare de ea ca-i tine de cald laughing
Mie imi pare bine un multumesc si apreciez asta!

Whops. Mi-a alunecat degetul și ți-am dat ție fundalaughing

Multumesc dar eu chiar am vorbit serios cand am zis ca nu mie sa-mi dai funda... happy Stii unora le tine de cald, mai ales ca acum e cam frig afara laughing

Mai bine ti-l dau ție cu un răspuns de la tine decât să i-l dau lui mister chatgpt happy

Nici mie nu-mi plac cei care fura curent degeaba si apoi asteapta aprecieri dar na, e liber fiecare sa faca orice... Multumesc pentru apreciere inca o data!

Problema e ca și eu câteodată sunt numită roboțel fiindcă mie îmi place sa dau răspunsuri dezvoltate și mai "transparente"sad
Cu plăcere!

NU... n-am nici cea mai mica problema cu acele raspunsuri, eu m-am referit la cei care folosesc chat GPT, ei fura curentul degeaba... laughing

Apai asa eee dar na.incearca și ei sa ajuteeeelaughing

Cu speranta ca va primi funda, iar tu ce-ai facut? N-a fost frumos din partea ta laughing L-ai dezamagit complet laughing

Hopasad laughing

16 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru nevoile tale academice, iată câteva tablete care se încadrează în bugetul de până la 2.000 de lei, oferă cel puțin 128 GB spațiu de stocare și funcționează rapid:

Lenovo Tab P12
Ecran de 12, 7" cu rezoluție 3K, 8 GB RAM și 128 GB stocare. Include Lenovo Tab Pen Plus pentru notițe și desene. Preț aproximativ: 1.699, 99 lei. Xiaomi Pad 6
Ecran de 11", 6 GB RAM și 128 GB stocare. Compatibilă cu stylus (vândut separat). Preț aproximativ: 1.868, 63 lei. Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2024
Ecran de 10, 4", 4 GB RAM și 128 GB stocare. Include S Pen pentru notițe și desene. Preț aproximativ: 1.649, 99 lei. Lenovo Tab M11
Ecran de 11", 8 GB RAM și 128 GB stocare. Include Lenovo Tab Pen și husă Folio. Preț aproximativ: 1.199 lei.

| annonimaaaa555 explică (pentru anonim_4396):

Mulțumesc

| anonim_4396 a răspuns (pentru annonimaaaa555):

Poți să îmi dai funda?

| annonimaaaa555 explică (pentru anonim_4396):

L-ai întrebat pe chatgpt. Se vede. Ai uitat sa ștergi ceva dar apreciez ca te-ai interesat