Asta e foarte rapid si bun:
https://www.pcgarage.ro/......torm-grey/
Va functiona cu orice pix in caz ca nu include pachetul...
Mulțumesc!
Mi-a facut placere!
Da-i funda lui movanumaris0 ca stie sa cerseasca si mai ales are nevoie mare de ea ca-i tine de cald
Mie imi pare bine un multumesc si apreciez asta!
Whops. Mi-a alunecat degetul și ți-am dat ție funda
Multumesc dar eu chiar am vorbit serios cand am zis ca nu mie sa-mi dai funda... Stii unora le tine de cald, mai ales ca acum e cam frig afara
Mai bine ti-l dau ție cu un răspuns de la tine decât să i-l dau lui mister chatgpt
Nici mie nu-mi plac cei care fura curent degeaba si apoi asteapta aprecieri dar na, e liber fiecare sa faca orice... Multumesc pentru apreciere inca o data!
Problema e ca și eu câteodată sunt numită roboțel fiindcă mie îmi place sa dau răspunsuri dezvoltate și mai "transparente"
Cu plăcere!
NU... n-am nici cea mai mica problema cu acele raspunsuri, eu m-am referit la cei care folosesc chat GPT, ei fura curentul degeaba...
Apai asa eee dar na.incearca și ei sa ajuteeee
Cu speranta ca va primi funda, iar tu ce-ai facut? N-a fost frumos din partea ta L-ai dezamagit complet
Hopa
Pentru nevoile tale academice, iată câteva tablete care se încadrează în bugetul de până la 2.000 de lei, oferă cel puțin 128 GB spațiu de stocare și funcționează rapid:
Lenovo Tab P12
Ecran de 12, 7" cu rezoluție 3K, 8 GB RAM și 128 GB stocare. Include Lenovo Tab Pen Plus pentru notițe și desene. Preț aproximativ: 1.699, 99 lei. Xiaomi Pad 6
Ecran de 11", 6 GB RAM și 128 GB stocare. Compatibilă cu stylus (vândut separat). Preț aproximativ: 1.868, 63 lei. Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2024
Ecran de 10, 4", 4 GB RAM și 128 GB stocare. Include S Pen pentru notițe și desene. Preț aproximativ: 1.649, 99 lei. Lenovo Tab M11
Ecran de 11", 8 GB RAM și 128 GB stocare. Include Lenovo Tab Pen și husă Folio. Preț aproximativ: 1.199 lei.
Mulțumesc
Poți să îmi dai funda?
L-ai întrebat pe chatgpt. Se vede. Ai uitat sa ștergi ceva dar apreciez ca te-ai interesat
Floricicadansatoareabalans69 întreabă:
Patrick20061997 întreabă: