anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna am si eu o intrebare toata lumea se iubeste se saruta doar eu acasa fac lectiile si iarasi la scola dar am depistat un lucru ca nimeni niciodata nu ma va iubi cu adevarat nimeni in afara de parintii mei de ce unii se iubesc atit de tare eu sunt fata si nimeni nici un baiat nu mi-a facut macar un compliment pe cind astea din clasa mea toate sunt foarte frumoase si toti le iubesc.Va veni oare timpul si la mine sau cred ca proverbul cela mi se potriveste ""a trecut trenul ""adica niciodata nu va fi un baiat care sa ma iubeasca cu adevarat mai ales ca ruda mea asa si nu s-a mai casatorit deoarece nimeni nu o iubea sa inteleg ca si eu voi avea o astfel de soarta? Funda cine ma ajuta sa-mi rezolv problema

Răspuns Câştigător
| SupradozaDeViise a răspuns:

Si pe tine la un moment dat o sa te iubeasca cineva cu adevarat.Frumusetea e trecatoare.Se zice ca cei care au noroc in dragoste cand sunt mici nu au cand sunt mari, iar cei care nu au cand sunt mici au cand sunt mari.Deci stai linistita ce-ti trebuie tie iubire de acum.Ai timp toata viata de acum in colo. Sper ca te-am ajutat. Funda? :3

6 răspunsuri:
| Dariusuu a răspuns:

Nu cred ca poate cineva sa-ti rezolve problema, in afara de tine.

Tu poti sa o rezolvi.

Fi optimista, e o prostie sa spui ca nimeni nu te va iubi niciodata. De parca ai sti tu ce iti rezerva viitor.

Vreau doar sa fi mai optimista draga mea. Ce e al tau, e pastrat deoparte.

| apocalipsa25 a răspuns:

Nu vei avea asa soarta nu-ti fa griji toate la timpul lor. pe prietenele tale le iubesc din cauza ca sunt frumoase dar gindeste si logic ca intr-o zi frumusetea dispare.tu in schimb esti buna la suflet inveti bine. toate aceste lucruri vor ramine la tine in inima si intr-o zi un baiat le va descoperi si te va iubi. in schim prietenele tale sunt fericite acum dar dupa ce frumusetea trece betii o sa le paraseasca... mai bine mai tirziu de cit prea de vreme

| BeiiBiie a răspuns:

E o prostie sa crezi asta.La momentul potrivit o sa te placa|iubeste cineva.Nu mai crede tot ce vezi sau auzi.Trebuie sa fi optimista.

| Earthroot a răspuns:

Vrei o cerere in casatorie?
Toti isi gasesc pe cineva pana la urma...

| Morrígu a răspuns:

O sa ai timp sa iubesti si sa te iubeasca cineva daca ai noroc,si eu iubesc si nu e mare diferenta in afara de suferita care este provocata, fac acelasi lucruri pe care le-as face chiar daca nu as iubi, Ascult muzica, citesc, scriu, ma plimb ( singura ) ca imi place mai mult. Plang, rad.e aceeasi chestie.

| mona a răspuns:

Niciodata sa nu mai fi asa pesmista, toate la timpul lor, va exista un baiat care sa te iubeasca mai presus ca viata lui atunci cand va veni momentul, fi optimista