| Anda_7636 a întrebat:

Am si eu o intrebare.
Uite. Iubesc un baiat.Cum pot sa-l fac sa fie atras de mine? love struck Il iubesc foarte multt si mi-as dori sa fiu cu ell.love struck Dau funda pentru. cel mai mult raspuns.Promitt.:*

Răspuns Câştigător
| anonimaDeLa3 a răspuns:

Buna! Pai ii poti arata cand il vezi cate un zambet asa, mai miselesc, prin care sa ii inspiri mister.Nu-i arata ca il iubesti, pana nu vei fi sigura ca si el te place, sa nu isi bata joc de sentimentele tale!

Intra in vorba cu el, spune-i ceva de genu:Ce mai faci mah gagicarule? nu mai bagi lumea in seama! Nu mai dai semne de viata...[dupa cateva minute]da` ma mai iubesti?

si asa poti afla daca te place pentru ca vei citi in privirea lui adevarul...big grin

baietilor le plac fetele dragute, populare, glumete...nu fitzoasele!

multa bafta!:*:*

Fundaaa/?\batting eyelashes

3 răspunsuri:
| Ciprian a răspuns:

Bagate in seama cu el, vorbeste cu el. O sa te placa.

| yumyumXDcherry a răspuns:

Salut. Poi. in primul rand trebuie sa fii sigura daca aveti si voi ceva in comun sti. sa aveti despre ce discuta, nu ete bene sa te lasi din prima orbita ca sa spun asa. E nevoie de ceva timp pentru a cunoaste o persoana si a-i intelege gandirea. Daca deja va cunoasteti si toate cele hm. ati putea sa stati de vorba, sa discutati liber sa-i arati ca in jurul tau nu trebuie sa aiba retineri si sa-l asculti. sa incerci sa-l ajuti. Cu chestia asta dupa parerea mea nu trebuie grabita, trebuie luata usor pe parcurs sa va imprieteniti si apoi sa vedeti daca exista aceea chimie si daca el te place, sti doar ca dragostea cu sila nu mere deloc. Succeswinking

| anonimaDeLa3 a răspuns:

Hei! Sper sa imi poti raspunde.:d
A functionat?
Da adauga`ma `n lista : madyx_96
Sunt curioasa.hee hee