| ingerpierdut_1062 a întrebat:

Buna am si eu o intrebare :Un baiat ma priveste insistent fix in ochi parca ar dori sa-mi spuna ceva dar nu are curaj, cand trec pe langa el si vorbeste cu unul din prietenii lui nu mai este atent la el si ma urmareste cu privirea pana dispar din peisaj, mentionez ca eu il plac oare si el ma place?

6 răspunsuri:
| vis a răspuns:

Te place

| Pisoi_1585 a răspuns:

Spune-i ceva! 1 'BUNA! CE FACI?' sau ceva de genu. Daca esti fata inteligenta baga-te in seama cu prietenii lui, flirteaza cu ei! Atunci o sa fie si mai interesat de tine!

| LRO a răspuns:

Faza lui pisoi! aplico aia chiar e buna.

| Adry05 a răspuns:

Decat sa stai sa te framanti nu mai bine ai trece la actiune? Sunt unii baieti care sunt prea timizi sa faca primul pas pentru a avea o relatie cu o fata, prefera ca ele sa faca primul pas. Deci de ce nu l-ai intreba de exemplu ce parere are despre tine, sau roaga o prietena pe care stii ca o cunoaste macar din vedere sa il intrebe ce parere are, daca te considera draguta si daca te place. Exista si posibilitatea ca lui sa ii fie rusine sa recunoasca, adica sa nu vrea ca aceea fata sa afle, deci cel mai bine ar fi sa-l intrebi tu direct. Iti dau un sfat, incearca de pe mess, parerea mea este ca e muult mai usor sa-i zici in acest mod decat face2face, deci incearca poate da rezultate si metoda meahappy. Stii vorba aia daca nu risti nu castigi:d. Mult succes!:*

| ingerpierdut_1062 explică:

Multumesc mult o sa tin cont de sfaturile voastre

| Sara_9740 a răspuns:

Poate te place sau poate se uita pur si simplu la tine fara niciun motiv [desi nu prea cred asta straight face eu cred ca te place] daca tu il placi de ce nu ii spui si lui asta?