| mira_5195 a întrebat:

am si eu o intrebare va rog sa ma ajutati cu un sfat. ce ar trebui sa fac cand prietenu meu nu ma crede ca am fost virgina atunci cand m-am culcat cu el? sa raman in continuare cu el sau sa ma despart de el?

5 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Doar pentru ca a zis asta?raised eyebrows nu-l baga in seama daca el asa vrea sa creada, atunci lasa-l in pace, sa creada ce vrea, daca el atat te pretuieste incat sa creada ca nu mai erai virgina asta e... daca atata increde in tine are, ce sa-i faci...insa, daca mai face scene din astea spune-i ca tu nu esti marioneta lui sa te faca cum vrea, sa zica ce vrea despre tine, ca ai si tu sentimente, nu esti doar o papusa.

| SimoooSven a răspuns:

rolling on the floor)))0
da ce el nu a observat?
jesus... e nebun! scuze ca ti-am zis
asa sunt toti.nai de la ce sa te astepti...astia vor numai xxx si atatoh go on.nu stiu ce sa iti zic...mai asteapta vezi cum se comporta. daca face urat despartete!
noroc!

| zOoZoLeee a răspuns:

Daca tu chiar ti la el... spune-i ca te'ai simtit nasol, si ca nu iti place cum a sunat.Si ca sa il faci si pe el sa se simta nasol ii poti spune ca nu a styut el sa te devirgineze []
Iar in cazu' in care nu il iubesti te poti desp de el oricand...
Dar virginatatea nu mai e asa de imp happy deci nu vad dc se incapataneaza el...
Bye:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca el nu a simtit ca inca erai virgina, problema e la... puterile lui, nu ale tale laughing S'o fi asteptat sa se simta altfel daca fata e virgina. Dar nu te desparti de el. E un lucru minor. Daca mai continua, inseamna ca e chiar neincrezator in calitatile lui.

| williams a răspuns:

Spune-i sa te dezvirgineze si o sa vad el laughing)