| Crisu3 a întrebat:

voi ce ati face daca fostul prieten al prietenei cel mai bune ar vrea sa stea cu tine si am "programat" o intalnire in 4: eu, el, prietena mea, si "fostul meu" ca sa spun asa, adica a fost vorba doar de un sarut intre noi deci nu e chiar fostul prieten dar la intalnirea asta va trebui sa-i dau un raspuns lui...de o saptamana vorbim foarte mult dar ma simt foarte prost, chiar daca prietena mea ma asigura ca nu-i nicio problema, ca la ei a fost ceva de moment. Voi ce ma sfatuiti?batting eyelashes

Răspuns Câştigător
| SweetSecrets a răspuns:

Daca prietena ta a zis ca nu o deranjeaza si tie chiar iti place de el de ce nu happy? Nu e ca si cum i l-ai fura,u ai intrebat-o mai intai. Oricum poate cine stie si fostul tau vrea sa stea cu ea si faceti schimb de iubitihee hee, mie mi se pare destul de funny:*. Totusi nu e cam ciudat sa se indragosteasca de priena fostei luibatting eyelashes? Asta demonstreaza ca nu prea a tinut la eathinking Daca totusi ti se pare ca prietenei tale nu prea ii convine ca u iesi k fostul ei, ii poti spune baiatului ca ea e prietena ta cea mai buna si ca nu vrei sa va certati.Vezi si u ce faci la intalnire da' inainte mai bine ai purta o discutie cu cea mai buna prietena ca sa te asiguri ca nu se sup;*! byehappy