Eu cred ca sunt numai zvonuri.Cauta pe net si o sa iti de-a acolo mai multe detalii.
Succes!
Ca ea va fi inlocuita este adevarat! Dar nu a murit. Si eu m-am speriat foarte tare cand am intrat pe un site dar ele au filmat h2o 3 cum sa moara? Daca dai pe net de exemplu ''claire holt/phoebe tonkin/cariba hein a murit iti va da ca a murit. Cineva a inventat asta si s-a raspandit peste tot.
Iti zic eu cum e sper sa primesc o fundita.Phobe Tonkin nu a murit intr-un accident de masina. Emma va juca in alt film asa ca pleaca din h2o si in film ea se muta in alt oras chiar in ziua cu luna plina.Ash si Charlote dispar.In locul Emei vine bella care are aceleasi puteri ca emma.Zane se desparte de Rikki.Zane vrea sa se razbune prin a spune secretul fetelor la toti. Apare si Will care cade si ea in bazinul cu luna dar nu are coada.Primeste in schimb puteri fantastice.Cam asta.In Romania apare in toamna.
Bella este o cântăreaţă, şi a devenit sirenă de la vârsta de zece ani ani, intr-o pestera din Irlanda, potrivit nick.co.uk. Phoebe conform anului 2009 in prezent este foarte ocupata cu filmarile pentru h2o just add water 2009-1010 care are 26 de episoade ^.^ deci...NU!
Este adevarat. Phoebe Tonkin a murit in accident de masina din cauza drogurilor
Sunt numai vrajeli, emma s-a mutat cu familia in alt oras si nu mai poate participa, este inlocuita de bella(indiana evens). Deci h2o just add water season3 este cu Rikki, Cleo and Bella.Adio Emma tu ai fost tare si ce a mai frumoasa. Te iubesc, voi uita niciodata, dar chiar poate vin si eu in australia sa te intalnesc, mersi emma pentru tot ce ai facut la H2O, esti cea mai tare! Adio!