| Vero1 a întrebat:

Am si eu o mare dilema: este un tip dragutzel care de cate ori sunt prin preajma lui ma priveste ciudat(parca mi-ar spune "te-as intreba cum te cheama... dar ceva ma face sa nu intru in conversatie cu tine") si atunci cand se face ca si eu il privesc, el se uita repede in alta parte. Sau mai sunt zile in care, tot atunci cand sunt pe langa el, vorbeste despre masina lui, despre tot felul de chestii, care cred eu ca ar impresiona o fata. Se intampla destul de des ca el sa ma caute cu privirea si pare destul de mirat si de bucuros ca m-a vazut(asta s-a intamplat acu doua zile, eu eram in masina cu inca cineva, el era tot in masina si culmea conducea, dar in loc sa fie atent al circulatie, el se uita la mine). Si inca o chestie el e foarte atent la ceea ce vorbesc. Nu stiu ce sa zic sau ce sa fac... voi ce ai face/crede daca a-ti fi in locul meu? Va rog raspunsuri serioare. Multumesc!big grin

Răspuns Câştigător
| DamnHotGirl a răspuns:

Poate este mai timid.si iti este greu sa intre in discutie cu tine.zambeste`i si tu.ai o atitudine mai degajata. da`i de inteles ca esti abordabilatongue

3 răspunsuri:
| betty17 a răspuns:

Eu cred ca te place baiatul... daca iti place si tie dai de inteles astasmugsmugsmug

succes

| Djlsghtnquuw a răspuns:

Face'ti cunostinta.si dupa deschite'ti o conversatiehappy

| デイダラくん a răspuns:

Roaga o colega de-a lui sau o cunostinta comuna deavoastra sa va aca cunostiinta