| elizuka_6247 a întrebat:

am si eu o mare greutate pe cap... imi place de un baiat este cel mai bun prieten a lui fratele meu.De ci este mai amre decat mine cu 7 ani ma impac foarte bine cu el.Si il cunosc de vreo 4 ani si cred ca imi place de el de cand l-am cunoscut offffff. El vine tot timpul la fratele meu chiar cand nu este el acasa si logic sunt eu acasa. El nu are prietena si poate de multe ori mi-a dat de inteles ca ma place el a vrut sa fie cu mine odata. Mai este ca ma mai duce si dimineata la scoala ca stau la iesire din oras si el sta in acelasi bloc cu mine si la acelasi etaj.Cand m-am mutat eu in blocul care stau la momentul asta s-a mutat si el aici.deci nu stiu ce sa cred.ASTEPT PARERILE VOASTRE URGENT

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

Poate fi o coincidenta chestia cu mutatul. Daca va stiti de atatia ani e foarte bine. Asta inseamna ca intr-o oarecare masura il cunosti destul de bine si stii cat de serios ar fi intr-o relatie. Inseamna ca si cand vorbiti o faceti in mod mai relaxat decat ai face-o cu un strain. Incearca atunci cand mai vorbiti sa schimbi oarecum statutul treptat. Incearca sa ii zambesti mai mult, sa il privesti atent. Fa cate o chestie spontana cum ar fi sa il gadili sau stiu eu. Incearca sa flirtezi cu el, sa bagi cate un flirt din cand in cand. Arata-i ca iti place de el. Avand in vedere ca odata ti-a aratat o oarecare intentie cred ca ar fi bucuros. Incearca la un moment dat sa abordezi subiectul iubire si sa il intrebi ceva de genul : Cum de nu ai prietena ca esti foarte dragut? Asta dupa ce ai incercat ce am spus mai devreme.

3 răspunsuri:
| scumpikkk a răspuns:

Pai daca spui ca deja ti-a dat semnale ca ia-r placea de tine, incepe si tu asa incet sa-i dai de inteles ca iti place si esti interesata de el, nu mai lasa timpul sa treaca si fara rusine, ca poate ti-l sufla alta si dupa aceea regreti ca ai stat cu mainile in san cand aveai ocazia, si cat despre varsta. nu conteaza parerea mea :d

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Si cat ai de gand sa mai rabzi?

| gabioni a răspuns:

Mutatul cred ca a fost o coincidenta, dar cred ca mai bine incearca sa-i dai de inteles ca-l placi, daca nu incerci nu vei sti niciodata...