anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna sad am si eu o mare problema sentimentala si nu pot vb decat cu voi deoarece astept si niste sfaturi in acelasi timp deoarece am o mare problema sentimentala.Sunt sau ma rog am fost nici eu nu stiu cu un baiat de 2 ani de ziua, la sfarsitul lunii se fac 2 ani si 1 luna.Problema este urmatoarea: de 3 zile, respectiv 4 cu ziua de azi prietenul meu ma evita, nu imi raspunde la telefon si nici nu ma suna sau sa-mi dea sms ceva, pe mess vb cu alte fete, din cate am observat i-a dat unei fete un alt id de-al lui iar mie nu vrea sa-mi dea parola la id ala chiar daca la toate id-urile lui ii stiu si eu parola.Nu inteleg dc s-a schimbat asa de mult, pentru ca pana acum cateva zile totul era perfect. Voi ce credetisad? S-a mai intamplat asa odata la inceputul relatiei insa acum cred ca este definitiv, recunosc ca i-am gresit si eu ca uneori l-am mintit dar nu cred ca asta sa fie motivul.Chiar nu stiu ce sa fac deoarece acum sunt in stare numai sa plang crying. Ceva idei dc credeti ca se poarta asa? Credeti ca si-a gasit pe alta? sadsi inca o rugaminte, as dori si eu niste sfaturi cum sa ma mai linistesc deoarece nu ma pot opri din plans crying.

Răspuns Câştigător
| Bloondy a răspuns:

Poate s-a plictisit baiatu, cum fac majoritatea si vrea ceva nou, dar asta nu vine asa brusc ci dreptat, dreptat, deci nu cred ca e asta.
Ai facut ceva gresit recent ce la suparat tare?
Ma refer la-i inselat sau chiar daca nu a fost recent poate ai facut ceva mai demult si el a aflat acum?
Nu trebuie sa-mi raspunzi la intrebarea asta, doar u sti daca ai facut ceva si ce, si daca se poate ca el sa fi aflat.
Si daca e asa atunci probabil vrea sa se razbune si sa iti faca rau, de obicei baiati cand afla chesti de genu, isi ranesc perechea prin gesturile ce le-ai descris tu mai sus ca le are el.
Vrea sa te faca geloasa, ingrijoara etc...
Tu il cunosti bine sti ce prieteni are, sti care e cel mai bun prieten al lui, si sti ce fel de persoana esta cel mai bun prieten al lui, si daca are pereche sau nu, asta e important.
Pentru ca daca amicul lui cel mai bun nu are pereche atunci e cam rau...
Ma refer ca il poate influenta, sal traca spre rau si sa incerce sa il indeparteze de tine, de obicei astea apar asa brusc, cand persoana e influentata de cineva.
Sincer nici nu stiu cum sa-ti explic in cuvinte dar sper sa ma intelegi ce zic.
Iara in legatura daca si-a gasit pe alta, tu trebuie sal cunosti bine si trebuia sa te fi prins de mult daca are pe cineva sau nu, ca sigur nu a gasit el pe cineva acum 2 zile si pe tine tea si uitathappy
Sau cel putin sper.
Iara in legatura cu ce sa faci sa te linistesti, poti sa nu stai in casa! Cel mai imporatant, sa iesi afara, cu amicele, prieteni si sa iti ocupi tot timpul liber, incearca sa nu fi singura decat cand trebuie sa te pui la somnhappy sau nah nici atunci daca se poate, hehe glumesctongue
Deci sper sa ma intelegi, ocupati timpul tot si nu sta in casa sau singura nici o clipa! Inconjurata de prieteni Non-Stop!
Sper sa iti revi si sa iasa totul bine, bafta

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu te mai iubeste s-a saturat de tine dar nici curaj nu are sa recunoasca. Poate sa fie cu altele depinde de el.

| Alleee18 a răspuns:

@Iceman ai mare mare dreptate.Cu siguranta relatia voastra se raceste...imi pare sincer rau pentru tine, dar el face asta intentionat.Pacat ca nu'ti spune in fata.Mai multe te chinuie asa[in fine,oh go on,baietii astia].De calmat cu greu te poti calma,crede'ma ca am trecut prin asta si inca trec si nu merge.Cel mai bine e sa faci cum a zis Bloondy,sa-ti ocupi timpul,dar cand esti singura, si iti vine sa plangi, fa'o.Descarca'te apoi te vei simti mult mai bine. Daca vrei sa mai vbim lasa un mesaj cu id'ul. Sper sa treci cu bine peste asta.

| cOnTexT a răspuns:

Iceman taci dracu.
@krissu, din moment ce cauta alta nu si'a gasit alta fatawinking. Din moment ce si tu i'ai gresit nu iti poti permite sa impui anumite chestii, discuta cu el, pune un ultimatum, adica sa stii si tu daca te mai iubeste sau nu! Daca nu, treci mai departe happy...
Ca sa treci peste iesi cu prietenii in oras... cauta altu ...etc