| tjoHeN a întrebat:

am si eu o mare problema sper ca ma puteti ajutati in seara asta. Am fost la un copil de clasa a V - a si am fumat 1 tigare cu inca 2 prieteni si taicaso a dat declaratie la polite ca si cum noi l-am fi obligat sa fumeze, dar nu l-a obligat nimeni si acum am dat de belele ce pot face? Dau fundita

Răspuns Câştigător
| Angeline a răspuns:

Pai... in primul rad e o prostie, e declaratie falsa, si risca taicaso sa intre la inchisore, sau sa primeasca amenda, pentru declaratie mincinoasa, si de la o tigara nu s-ar ajunge la atat, numa vo mintit, va spun eu. Cele mai grave lucruri pe care le poate face, sunt sa mearga la parintii vostrii, si sa nu il mai lase sa umble cu voi, Waw, ce grav, va spus, stati linistiti cu declaratia, ca e doar o minciuda, si daca chiar e adevarata faza cu declaratia, puteti sa il bagati in puscarie pentru ca o mintit in declaratie, si in plus de asta, nici nu are dovada ca lati obligat pe fiuso sa fumezewinking

4 răspunsuri:
| Dash a răspuns:

Spune-i celui de-a cincea sa-l convinga pe tatal sau ca povestea nu e adevarata.

| Sadiss a răspuns:

Trebuie sa vorbesti cu celelalte persoane sa spuneti o "poveste "asemanatoare cel mai bine e sa il convingi pe copil sa ii spuna ca el o fumat chiar daca e jenant. totusi e viata a mai mulor persoane in pericol asa ca adul la realitate. cu o bataie scapi usor. cu un cazier nu

| tjoHeN explică:

Pai am vorbit cu cei doi prieteni si neam facut o poveste deja, mie imi e frica sa nu ma caute acasa politia ca ma omoara mama cu tata straight face Am zis ca am fost la el si nu am facut nimic ne-am jucat carti si pe pc big grin si noi nu am fumat, si el ca sa se scoata la taicas-o sau la maica-sa a dat vina pe noi, mergem dimineata la politie si dam declaratie, dar mie imi e sa nu fie ceva teapa din partea prietenilor

| tjoHeN explică:

Are chistocurile in soba straight face