E posibil sa te placa. Ar trebui sa intri in vorba cu el, sa vezi ce ii place si ce nu, ce hobby-uri are, spre exemplu un anumit film, dupa ce te documentezi de el, poti sa aduci in discutie asta. Trebuie sa gasesti sa aveti preocupari comune, prieteni comuni, pentru a petrece cat mai mult timp alaturi de el, dar vezi totusi sa nu intreci limita pentru a te crede disperata sau pentru a avea probleme cu prietena lui. Succes Sper ca ti-am fost de ajutor. Fundita? MErci si eu. pup :**
Da te place. pai stai si tu prin preajma lui si da-i si tu priviri sexy de alea provocatoare, de pisica neagra:->, pune-ti mana pe umar(stiam ca baietii se simt atrasi de chestia asta). Aia cu imbratisarea mi-a placut la nebunie cred ca te-a excitat. de asta tot il placi tu. Succese..
Valeu femeie mi-a luat 10 min numai sa citesc oare cat te-oi fi chinuit tu sa scrii...
Fato daca tia pus :* asta nu inseamna ca te place...dar oricum ar trebui sa incerci... daca as fii in locul tau las trage de limba despre prietena lui sa vad daca chiar tine la ea.mult succes
O super poveste in primul rand.Vb cat mai mult cu el si fii insistenta dar nu prea mult, fa`l sa se ataseze cat mai mult de tine si sa isi uite prietena, uita`te mereu si zambeste la el.Arata`i ca il placi. Sper sa aveti o frumoasa poveste de dragoste succes