| DelyDelia a întrebat:

Am si eu o mica/mare problema: astazi cand m-am intalnit cu prietenul meu a spus ca daca suntem vazuti impreuna cu el nu va mai vorbi nimeni din zona in care sta el. Eu personal nu l-am crezut pentru ca am auzit mai multe fete vorbind despre asa ceva. Dupa ce vedea ca ma supar si nu prea cred ce imi spune, a inceput ca, cica pe el nu il intereseaza daca vorbesc sau nu alti cu el, ca vrea doar sa fim impreuna si chestii de astea. Eu insa i-am spus ca daca nu mai vrea sa fie cu mine sa imi spuna direct. Insa totusi nu inteleg de ce sa nu "mai vorbeaca" cu el daca mai sta cu mine? Mai ales acum, dupa o luna, dupa ce toti ziceau ca nu potrivim si el mereu se bucura cand ma vedea. Ce sa fac acum? Sa raman cu el? Sau sa il las balta cu tot cu, probabil minciunile lui?

1 răspuns:
| EvolutionDeejay a răspuns:

Deci problema se ascunde si si nah nu prea ii place de tine.dar mai ales e inima ta care decide la sfarsit si nu ce face el dar pentru ca inima sa aleaga ce vei face tu in continuare trebuie si mintea sa colaboreze ...asa ca in final din ce am inteles eu e ca nu e de tine si sper ca iti vei gasi jumatatea care te va aprecia mai mult de cat iti vei dori u de la viata. realitatea uneori doare. sper ca ti-am fost de ajutor. o primavara cat mai placuta in continuare happy si un la multi ani