Nu pot sa-ti spun sigur daca te place sau nu. Dar din cate spui tu, raspunsul e da. Dar ai grija cu cei mai mici pentru ca ei nu sunt mereu constienti de aspectele "iubirii ". In orice caz merita sa incerci pentru ca pare ca te place [in opinia mea ]
Ms pentru raspuns...chiar nu stiu ce sa cred. si nici sa.l intreb nu vreau... pentru ca poate nu ma place.iar eu o sa par o disperata
Fa ce simti tu ca e mai bine. dar pererea mea e ca ar trebui sa-i zici ca sa nu traiesti cu agasanta intrebare "cum ar fi fost daca i-as fi zis " crede-ma e enervanta rau.
E foarte posibil, daca te priveste mai insistent, iti ia apararea, vorbeste diferit cu tine(fata de restul), da e foarte posibil.
si daca e doar o simpatie? eu zic ca se poate si asta... nu sunt siguraa
Se poate, nu zic ca nu dar la locul de fata iti dai seama cand cineva te place cum reacteoneaza, vorbeste, te priveste, etc
Si tu ce zici?
Sinceri mi-e greu sa ma pronunt, nu am stat cu voi acolo sa vad sa imi dau seama, asa ca nu vreau sa ma pronunt in nestiinta de cauza.
Poate te place dar poate doar sa te simpatizeze stii baietii isi arata o parte care crezi ca te iubesc dar normal nu e asa cateodata...adevarat baiatu poate sa te placa dar chiar daca e mai mic cu un an asta nu inseamna ca nu stie ce-i chestia de ''iubire'' oricum iti urez succes
Eu am trecut printr-o chestie asemanatoare caum catvea saptamani si rapsunsul era da, asca ca moartea incercare nu are, right? :*:* funtita?