| Nini_6708 a întrebat:

am si eu o mica mare problema: sunt indragostita d un baiat... el nu prea pare interesat de mine.am incercat sa mi-l scot din cap dar pur si simplu nu pot.ma tot gandesc la el.si mereu zic ca renunt, ca nu imi mai place dar de fapt tot il iubesc... i-am dat semne ca il plac, dar se pare ca el nu simte nimic pentru mine.acum incerc sa "par" indiferenta, ca si cum nu i-as fi dat niciodata semne ca simt ceva pentru el.tot ce imi doresc e sa simta si el la fel.pls help! pur si simplu nu mi-l pot scoate din cap. ce sa fac? precizez ca sunt clasa a 8a

Răspuns Câştigător
| Supps a răspuns:

Daca o sa fii indiferenta fata de el atunci te asigur ca sunt 100% sanse sa nu capeti ceea ce vrei, in cazul acesta pe el.
Daca vrei sa fii cu el, atunci vezi cum faci sa ajungeti undeva unde sa puteti vorbi fara sa va auda nimeni, nu conteaza neaparat unde, ci conteaza sa nu auda nimeni ce vorbiti, si sa ii spui ca il placi. Daca te duci cu vreo prietena sau in mijlocul mai multor oameni si ii spui asta, raspunsul va fi cu siguranta "Nu".

4 răspunsuri:
| VampireDeea144 a răspuns:

Poate simte ceva pentru tine.nu ai de unde sa stii tongue intra in cercul lui de prieteni sau incearca sa gasesti subiecte de discutie ai putea pune ceva colega care se intelege cu el mai bine sa il intrebe ce parere are el despre tine happy sper ca te-am ajutat:* succes... apropo inca cv imi dai o fundita?puppy dog eyes

| ησℓσνє17мαяιι a răspuns:

Eu zic sa il intrebi daca te poate ajuta la o tema.
el zice "nu" tu zici "te rog" el zice "hai.fie."
iar la darsit tu il sarutsi putin pe coltsu` gurii tongue

dar baiatu` e mai mic sau mai mare ca tine?thinking

| Nini_6708 explică:

Pentru nolove17 : baiatul are aceeasi varsta ca si mine

| Nini_6708 explică:

Pentru nolove17: baiatul are aceeasi varsta ca si mine