| Ana6719 a întrebat:

Bună! Am și eu o mică mare problema. Urmează sa merg la majoratul verișorului meu doar ca eu nu prea cunosc pe nimeni in afara de el de la acel majorat, doar din vedere, eu am aproape 17 ani iar majoritatea persoanelor de la majorat 20+, majoritatea cupluri.Sunt cam timida și acum nu prea mai pot sa îl refuz, pentru ca i-am spus ca vin sigur.Nu ma înțelegeți greșit, am mai fost la majorate, doar ca acolo mai cunoșteam din invitați.Cum sa fac sa ma distrez și în principiu sa nu ma plictisesc? Ați mai trecut prin situații asemănătoare, cum a fost?

Răspuns Câştigător
| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Mergi la ora stabilita, sa fii printre primii si te bagi si tu in seama cu lumea pe acolo. Sunt sigura ca il poti ruga pe verisor sa iti faca cunostinta cu cateva persoane de acolo, in special cu cei de la masa. Poti sa socializezi cu ei in pricipiu. Oricum, mai mult o sa se danseze si acolo nu ai de ce sa iti faci griji ca nu o sa vorbesti.

1 răspuns:
| Ka0ru a răspuns:

Stai pe langa el si iti va face cunostinta cu prietenii lui probabil. Si ca sa nu te simti naspa, gandeste-te ca sunt oameni practic necunoscuti pe care cine stie daca ii vei mai vedea? Bea, mananca, danseaza, distreaza-te (:
Lma varului tau si distractie placuta