Eu am 15 ani si asemenea situati mi se intampla destul de rar si cu mici diferente dar totusi sunt extrem de neplacute! Dar pe deoparte imi inteleg parintii si in general pe toti parintii, ei au trait in alte vremuri in care un copil / adolescent isi asculta parintii fara sa comenteze sau daca nu ii ascultau suportau consecintele, asa ca parintii nostri au conceptul ca un copil/adolescent trebuie sa taca in fata parintelui, insa acum vremurile s-au schimbat copiii nu mai sunt atat de supusi parintilor, iar cand unui parinte nu ii convine ce face copilul sau si acesta refuza sa ii asculte si "se mai iau si in gura cu ei"(asta e parerea lor, ei avand conceptul ca ei ne.au nascut si ca noi ar trebui sa ii ascultam pe ei nu invers) nu stiu sa faca altceva decat sa vorbeasca, de fapt mai bine zis sa tipe, ore in sir, neintelegand ca de fapt nu fac altceva decat sa ne enerveze si sa altereze situatia. Sfatul meu este sa ai o discutie serioasa cu adultii din familia ta si sa iti expui parerea intr-o discutie civilizata, poate ca atunci cand o sa fie calmi o sa te inteleaga mai bine.
pa-pa