| Anonimaaa_2604 a întrebat:

Bunasad am si eu o mica problema cu prietenul meu... uneori am impresia ca ma iubeste din tot sufletul si ca eu sunt cea mai importanta in lumea asta pentru el si alteori, este indiferent si parca nu are chef de mine.De exemplu azi mi-a tr sms ca se plicti la scoala si vrea sa vina acasa sa se joace, eu i-am zis ceva gen "iauite de ce vrei tu sa vi acasa" iar el mi-a raspuns "dar de ce voiai sa zic ca vreau acasa ca sa vb cu tine?" mi s`a parut un raspuns sec si indiferent de parca eu as fi fost o simpla persoana pentru el. poate sunt eu mai sensibila si orice vorba ma raneste, dar eu chiar daca am avut o zi mai proasta nu pot sa vorbesc asa cu el.in concluzie intrebarile mele sunt : cum sa ma comport cu el? si crede`te ca ma iubeste cu adevarat? big grin

Răspuns Câştigător
| aniriiiiii a răspuns:

Nu mai pune atat la suflet...sunt sigura ca te iubeste, dar poate uneori are si el zile mai proaste.ai incredere in el!

2 răspunsuri:
| TheCoon a răspuns:

Nu stiu ce sa credstraight face...Ideea e ca baietii sunt cam idioti(sunt unul dintre ei). Uneori nu apreciaza persoana de langa ei pana ce nu o pierdstraight face. Parerea mea e ca ar trebui sa-i spui ca te deranjeaza felul in care se comporta. Pace multa!happy

| delena a răspuns:

Pai nu stiu.nu prea te iubeste.se cam foloseste.
stii ce propun. s'asa vad ca majoritatea fetelor sunt folosite de baieti si nu imi convine asta x(
trateaza-l si tu cu indiferenta ca n'o fi crima de om.vezi ca se moaie si incepe sa se calmeze inseamna ca da te iubeste si mai are probleme.
daca nu. zii pa si o sa se calmeze foarte usor.gasesti tu alt baiat in lumea asta.winking
Succes.Imi zici si mie ce se intampla printr'un mesaj! Ok?
Te pup!kiss