| Hfhaffj a întrebat:

Bună.
Am și eu o mică problemă.
De curând am intrat la liceu și am început să cunosc persoane din liceul respectiv, însă am dat de o fată foarte drăguță, care ești cu un an mai mare decât mine.Am fost foarte entuziasmat pentru ca am auzit ca acea fată s-a interesat de mine și mi-a scris.A fost foarte amabilă și mi-a povestit mai multe lucruri despre liceu dar în același timp mi-a spus si lucruri despre ea.Sincer am observat că s-a deschis destul de mult in fata mea și chiar mi-a atras atenția. Problema este ca in curând vom face o întâlnire și ne vom vedea și față în față, iar eu nu știu ce să fac pentru a i atrage puțin atenția.Adica prima impresie contează și nu vreau să mă perceapă neapărat ca pe un prieten( nu vreau să mă bage în friendzone). Daca mă puteți ajuta cu niște sfaturi în așa fel încât să pot avea eventuale șanse cu ea m aș bucura foarte mult.
Va mulțumesc!

Răspuns Câştigător
| iknoweverything a răspuns:

Plm. fa-o sa se simtă ca nu ți-e rușine cu ea pe strada.
Întreab-o de viitor, de viata ei.
Cunoaște-o mai bine.
Plimbativa.
Complementeaz-o.
I-ai un trandafir ori o mica atenție dar nici ceva prea îndrăzneț cum ar fi o ciocolată pe care scrie "te iubesc" laughing
Baftă, spune-ne cum a fost.

1 răspuns:
| Alexandru_Gheorghe_1997 a răspuns:

Frate... fi tu insuti, fa-i complimente, i ai un trandafir, o ciocolata, du-te cu ia la un film sa u la starbuks daca ai in oras, dragostea te costa si financiar si psihic