| Anonima890 a întrebat:

Am si eu o mica problema! Eu nu ma pot aprecia deloc! Pur si simplu ma cred urata si primesc jigniri de la altii! Ce as putea face ca sa ma apreciez mai mult si ce as putea face ca sa ma mai "infrumusetez" ca sa zic asa? Va rog sa-mi dati sfaturi!

Răspuns Câştigător
| ROB3RT89 a răspuns:

Ai zis-o bine aici, unii nu toti.
Asta trebuie sa-ti dea o mica doza de optimism.
Nu se stie de unde sare iepurele si vei cunoaste un baiat care priveste dincolo de aparente...

6 răspunsuri:
| thegatekeeper a răspuns:

Ar trebui sa nu te mai rapotezi la ceilalti si sa faci astfel incat sa te simti bine fiind ceea ce esti, de fapt. Cu cat te compari mai mult cu ceilalti, avand o stima de sine scazuta, cu atat iti vei gasi mai multe defecte, mai mult sau mai putin imaginare. Fa in asa fel incat sa te simti bine fara sa te ghidezi dupa ce predomina, fiindca nu intotdeauna ceea ce predomina e ceva pozitiv.

| ROB3RT89 a răspuns:

Buna.
Inainte de toate,trebuie sa te cunosti mai bine pe tine insuti si sa te accepti asa cum esti.
Trebuie sa intelegi ca ori ce om are si calitati si defecte, nimeni nu e prefect!
Cine te place, te place asa cum esti, nu trebuie sa-ti bati capu cu asta si nici sa asculti toate ironile de la altii.
Unii baieti mai privesc si dincolo de aparente, nu conteaza 100% aspectu fizic.
Si oricum,fiecare e frumos in felu lui, depinde cat de gredula ti se pare vorba asta.
Incearca sa nu mai fi asa pesimista si sa mergi mai departe fara sa-ti pese de altii.
Mergi mai departe si fa exact ce iti place si ce te face sa te simti bine si sa fi in largul tau.
Incerca sa--ti setezi niste obiective in viata, odata ce le-ai indeplinit, o sa te apreciezi si te vei simti implinita.
Gandeste-te bine, nu te stresa pentru nimicuri.
Mult succes si o zi buna!

| Anonima890 explică (pentru ROB3RT89):

Da,stiu ca orice om are si calitati si defecte, dar nu toti merg pe principiul asta! Unii baieti compara fetele!

| ROB3RT89 a răspuns (pentru Anonima890):

Ai zis-o bine aici, unii nu toti.
Asta trebuie sa-ti dea o mica doza de optimism.
Nu se stie de unde sare iepurele si vei cunoaste un baiat care priveste dincolo de aparente...

| Dariusuu a răspuns:

Tu suferi de autoapreciere, deşi ar trebui să ştii că fiecare persoană e unică, da unică.
Nimeni nu ar trebui să se creadă mai superior decât celălalt, fiecare avem ceva frumos în noi să nu uiţi asta.

Noapte bună frumoaso.

| paulacarry a răspuns:

Chiar mi-ai dat de gandit, adica eu nu m-am gandit niciodata cat de mult ma apreciez( pentru ca ma plac asa cum sunt si primesc jigniri de la altii dar ma doare la basca laughing) Nu trebuie sa fi obsedata de aspectul tau fizic ci ai putea face doar mici retusuri gen cum iti prinzi parul sau vestimentatia, asta e ce ai putea retusa si daca vrei sa te apreciezi mai mult gaseste-ti o pasiune de exemplu muzica, pictura, desen, un sport etc, dar ceva care sa iti placa si sa practici asta. Bafta!

| Anonima890 explică (pentru paulacarry):

Am incercat si eu sa nu mai bag in seama criticile, dar pur si simplu nu pot! Cand merg pe strada si trec pe langa adolescenti, bag capul in pamant doar ca sa nu ma vada! Stiu ca poate este prostesc, dar chiar nu gasesc nici o calitate la mine! Iti multumesc de raspuns! Pup! :*