| A_7260 a întrebat:

Am si eu o mica problema...Sa va explic. Pe messenger cand vorbesc cu o persoana apare asa:
Cristina:buna
Cristina:ce faci?
Iar eu as vrea sa apara asa:
Cristina: buna
ce faci?
Adica de cate ori zice ceva sa nu mai apara iar numele ei.
Ati inteles?
Sper sa ma ajute cineva. Multumesc! [ scuze categoria.] Fundaa:*

Răspuns Câştigător
| NoNameMe13 a răspuns:

Intra la ea si nu da sa scrii dai asa acolo "rolling on the floor))))))" si sa vezi ca se schimba apare ori asa gol, ori cu ora exacta in dreapta, depinde. Sa-mi zici daca merge si la tine

8 răspunsuri:
| louise a răspuns:

Inteleg ce vrei sa spui da nu stiu cum sa te ajut :-s. Cauta undeva la preferencess la messenges cred :-s. Mie mi-a aparut automat asa, nu am schimbat nimic, acum depinde ce messenger ai, ce versiune este? :-s. funda?

| dededydy a răspuns:

Pai scriele pe toate intr-o propozite si nu trimite 2.

| A_7260 explică:

Am ultima versiune. si am windows 7.

| kestor a răspuns:

Programul asta e pentru asa ceva: http://www.2shared.com/file/AAwmeH9q/sandurov11.html

| LonelyGirl01 a răspuns:

Si eu vreau...dar nu stiu cum...

| Mimi_6217 a răspuns:

Cred ca depide de windowsul pe care il ai, daca ti l-ai reinstala poate ca iti apare asa cum vrei.si mie imi aparea numele de fiecare data cand scria ceva si dupa ce mi-am reinstalat windowsul s-a schimbat... sper ca ti-am fost de ajutor.

| YvYutzza a răspuns:

Pai depinde de ce Yahoo Messenger ai ...de care ai? iti recomand sa cauti pe google cu ce fel de messenger e compatibil windows-ul tau!

| Rico_1149 a răspuns:

Si mie imi facea la fel si am intrat pe siteu www.yahoo.com si am downloadat gratuit ultima versiune si nu imi mai face probele :D