| Nicolas_Elena_1991 a întrebat:

Buna am si eu o mica problema sau poate e frica de a pierde cea mai importanta persoana din viata mea.Am 9 luni cu iubitul meu, ne-am inteles destul de bine pana pe la 6 luni de relatie.Imi spunea ca niciodata nu o sa tipe la mine sa nu-mi raspunda la telefon sau alte chestii. Timp de 6 luni nu a facut asta. Dupa 6 luni a inceput sa se raceasca putin de mine, mereu sta cu telefonul in mana, nu imi mai da atata atentie ca inainte, nu imi mai spune asa des ca ma iubeste si simt ca nu se simte mandru cu mine.El sta cu parinti lui eu cu ai mei, dar sta mai mult la mine findca zice ca se simte mai bine langa ai mei si ca e aproape de mine, in ultimul timp se duce in fiecare dupamiaza la fotbal vreo 3 ore.
Uneori cand ma supar pe el nu incearca sa ma impace
nu stiu ce sa cred daca ma iubeste sau nu sad sfaturi va rog
P.S el are 21 de ani eu am 15 parinti mei il adora, in decembrie mergem in vacanta impreuna deoarece suntem in spania si plecam in romania

1 răspuns:
| mgtow a răspuns:

Ai niste parinti ciudati, cum naiba sa te lase cu un prost de 21 de ani auzi laughing au copiat politica spaniolilor ca aia au obiceiul asta sa lase pedofilul cu o minora oh go on dar tu maturizeazate si mai fa experienta in viata, creste si gasesteti unul pe masura nu asa mare