| EANS a întrebat:

am si eu o mica problema.stiti mie-mi place sa scriu si as vrea sa scriu "o carte" cum s-ar spune despre miku hatsune si chiar nu stiu cum sa fac. m-am gandit(adica amk fost ajutata cu aceasta idee de o colega90%)sa fie vorba de o fata (miku)care merge la o scoala noua si intalneste un baiat foarte dragut, dar care nu o prea baga in seama si este nepasator. dar ei nimeresc in aceeasi clasa si sunt asezati in aceeasi banca, iar fata cea mai cu fite din scoala vrea sa fie prietena baiatului, astfel devenind rivala lui miku... si asa mai departe
ok. pana aici stiu dar inceputul e mai greu. capitolul 1 se numeste "noua scoala" si nu stiu cum sa incep.credeti ca e plictisitor daca incep asa:paraul curegea lin printre copaci, o fetita mica dansa impreuna cu baiatul visurilor ei intr-o barcuta...deodata un sunet se aude cu putere pentru ca mai apoi sa urmeze un buf! ceasul desteptator fiind aruncat pe jos de catre miku. si dupa urmeaza ca manca mergea la scoala, etc.etc

sau as putea incepe asa: clopotelul suna cu putere. toti elevii merg grabiti spre ora de curs, cu exceptia nouei eleve, miku hatsune, care priveste dezorientata spre sirul lung de usi...
care credeti ca e mai potrivita?
p. s.; daca ati putem sa-mi dati si mie niste idei pentru capitole ar fi grozv(funda si vot) AJUTOR IMEDIAT!

1 răspuns:
| colourflower a răspuns:

Decat sa alegi una le poti pe ambele caci mereg la scoala si apoi suna clopotelul si i-a e fata noua si uite un sfarsit bun de primul capitol : "Profesoara ii spune sa se aseze in banca cu (numele baiatului). Asezandu-se pe scaun inima incepea sa ii bata cu putere, deoarece vazandu-i chipul perfect al lui (numele) credea ca el e sortitul ei."
cap. 2 dragoste si ignorare
Miku se uita visatoare la baiat, dar el nu o baga in seama. Numai o data sau de doua ori se uita la ea din curiozitate sa-si cunoasca colega de banca, dar atunci isi intorcea timida fata uitandu-se pe fereastra.
ce zici iti place te las pe tine sa continui de acum si dupa ce o termini mi-a poti da si mie

Întrebări similare