anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am si eu o mica problemasadtotul a inceput acum 4 luni cand prietena mea mi-a zis ca a vazut un baiat pe care il place si mi l-a aratat si mie. si acum imi place si mie de el.de cand stau cu ea(adica inainte nu eram asa de apropiate)sta si "C" cu noi si mereu sa uite "seducator" la mine, mai trage cu coada ochiului, si chiar daca e cu prietenii lui vine si la noi macar 10 minute.2 seri la rand am stat cu el si cu "R"prietenul lui vreo 3-4ore afara, pana pe la vreo 10 seara.cand se inchide caminu si trebuie sa plece. vb cu el pe mess, la tel, prin mesaje, si mi-a zis si ca sun draguta.in una din seri s-a prefacut ca e suparat(ca nu i-am dat bratara mea)ca sa-l iau in brate. repet:prietena mea il place fff mult! dar cu toate astea mi-a zis ca s-ar putea sa ma placa pe mine, pentru ca mereu se apropie de mine.Eu sunt o fire timida, iar prietena mea fffffff "nebuna". mereu imi vb frumos si imi zambeste, e ft dragut... dar de cand a inceput scoala il vad o data pe saptamana.azi l-am vazut, ne-a zambit, si ne-a intrebat ce facem(uitandu-se la mine)dar ia rasp prietena mea, asa ca a plecat, si nu am apucat decat sa ne facem din mana. un sfat plzz!
ps:nu vreau sa ma cert cu prietena mea din cauza lui.desi am fc'o o data dar ne-am impacat. dar cand e in preajma mea nu rezist sa nu "flirtez" cu el din ochi(avand ochi albastri:d)

Răspuns Câştigător
| simina009 a răspuns:

Eu nu stiu ce sa zic
daca iti place si daca tu crezi ca se comporta mai altfel cu tine decat cu prietena ta de ce nu ii accepti
vb cu pr ta si spune-i ca tie iti place si spune-i si ca se comporta mai special cu tine
nu vad de ce sa renunti la ceva frumos
poate chiar sa fie o relatie reusita
iar pe cea care o numesti prietena daca e cu adevarat prietena ta ar trebui sa inteleaga daca stau lucrurile cum ai spus tu... succes

1 răspuns:
| nesuferit a răspuns:

AScultati inima si spune-i ce simti