Eu am avut. Mi-a fost foarte drag, si e foarte usor de intretinut. La inceput o sa ii fie fooarte frica de tine si o sa se sperie cand il atingi. dar trece intr-o saptamana. ar fi bine sa ii cumperi si un bol.mare.un fel de casuta in care sa se ascunda. sau tub.si mult fan, iubeste fanul. Trebuie sa ai mereu salata,morcov,patrunjel in casa. Iubeste salata. ( nu varza, salata!) Dupa ce se obisnuieste cu tine poti sa-l scoti din cusca si sa-l pui pe pat sau la tine in brate,e foarte dulce. Ar fi indicat sa il lasi printr-o camera sa alege, sa se joace, ca sa poata face miscare. Trebuie sa-i faci curat cam o data sau de 2 ori pe saptamana...pentru orice animal trebuie sa investesti.banuti,timp si iubire. Succes!
Nu este greu deloc ii dai salata, morcov, patrunjel si fructe mai putin, apa zilnic schimbata cusca la 2 zile schimbata daca nu la 4 dar eu iti recomand 2 zile si cam atat asa am crescut eu un porcusor pana la 2 ani , darr a murit.Crede-ma iti zic bine nu vreau sa pateasca ceva. FunditSsSa; X
Buna
Eu am o prietena care are si nu e deloc greu de intretinut dupa parerea mea.Mananca salata, mere morcovi patrunjel... poti sa il pui intr-un loc unde sa nu ii lipseasca rumegusul.E foarte dragut.