Nu iti face griji in privinta asta ca o sa mai cresti eventual fa un sport cum ar fi baschetul.succes!
16-17 si depinde de cat de sportiva esti. Dar nu trebuie sa fii inalta ca sa fii frumoasa, sa stii.
Spor!
Poti creste pana la 21-22 ani. Unele fete insa nu mai cresc de la varsta de 14 ani. Eu am fost una din acestea. Matusa mea, insa, s-a maritat la 18 ani si a continuat sa creasca in inaltime pana la varsta de 22. I-a facut o surpriza mai putin placuta sotului ei care a ramas mai mic cu jumatate de cap decat ea.
O sa mai cresti am si eu o prietena si are 140 cm inaltime si are 13 ani dar nu cred ca inaltimea e o problema
Vei mai creste, stai linistita. Nu vei ajunge la inaltimea Monicai Columbeanu, dar vei mai creste!
Pana in jurul varstei de 18 ani poti sa mai cresti.
Fa si ceva sport pentru a mai creste.
Mai poti creste. fa sport - inot, baschet orice- stretching.
mai tarziu iti iei tocuri
Depinde de fiecare persoana in parte si sportul este de asemenea un element foarte important in dezvoltare...eu de exemplu am 1, 64...si atat aveam si la 14 ani desi am facut si eu volei(amator) si handbal(tot amator)...eu iti doresc multa bafta... daca ai noroc, cresti pana pe la 18-19 ani
Well... la 11 ani... aveam 1, 60 cm si bineinteles, eram cea mai inalta din clasa. tot atunci, mi-a venit menstruatia (probabil pentru faptul ca eram dezvoltata), si din acel moment. nu am mai crescut. Acum am aproape 18 ani... si am 1, 64 cm... si sunt printre cele mai micute din clasa
In schimb, iti pot da ca exemplu o verisoara de-a mea, care avea la 14 ani aproape aceeasi inaltime cu tine, iar acum ( are 18 ani ) are 1, 72.
Modul natural de dezvoltare depinde de la om la om, insa, cu siguranta pot sa iti dau acelasi sfat ca si cei dinaitea mea : mult sport. Preferabil inot ( ajuta la absolut orice ), volei, basket.
Sa cresti maaare... de 1, 75
Draga Adriana se poate sa cresti pana la varsta 19-21 de ani pentru ca esti fata iar baieti pana 23-24 de ani
Stai linistita... o sa crestii... si cand o sa cresti o sa te miri singura... eu personal am crescut de la 14-15 ani cam 1 cm pe luna...
fa sporturi... inotul este recomandat... dar nu conteaza ce sport faci atata timp cat faci.
sper ca am fost de folos
alexandra_4363 întreabă:
Any1998 întreabă:
Elenastoica9 întreabă: