| Lola_6438 a întrebat:

Am si eu o nelamurire. Am intrat la profilul matematica-informatica, insa nu le am cu matematica si nici in generala nu am avut note mai mari de 7, 8 la mate.In rest, pot sa zic ca ma descurc la toate. Am sansa sa ma descurc cat de cat cu matematica? Vreau sa recuperez cat mai mult, si vreau sa fac pregatire chiar de la inceputul liceului. Are rost osteneala? Merita?

Răspuns Câştigător
| AnonymousisLegion a răspuns:

Bineiinteles ca merita osteneala, invata la mate pentru ca la mate-info se face cea mai grea matematica, o sa fie exercitii de care n-ai mai vazut niciodata (am deschis si eu o carte de matematica de a 9-a, de la mate-info si nu am inteles nimic)
De asemenea trebuie sa inveti mult si la info pentru ca si aia e foarte grea
Sper sa te descurci la liceu!

4 răspunsuri:
| MMadalina a răspuns:

Hey. buna, si eu sunt tot la mate info intensiv info ...sa stii ca merita toata oteneala sa inveti la matetematica pentru ca o sa ai numai de castigatwinking. ai mai multe optiuni de a alege la facultatatea la care vrei sa dai...

succes:*:*:*

| RossSaid a răspuns:

Repeta mai intai chestiile de baza ...ca sa fii pregatita happy

| Sabina_1904 a răspuns:

Hei. Si eu tot la mate-info sunt( a 9a), si stiu pe cineva care a terminat anul cu 8 si ceva fara sa deschida o carte.Si cred ca are rost osteneala! Cum zicea si maryuka o sa ai de castigat in viitor, asa ca don't worry be happy!winking

| Lola_6438 explică:

Mersi de raspunsuri. Atunci ma asteapta un an dificiiil. x_x