Pai da exista mai rar dar da.
1 Aia mai mici de 15 ani.
Si
2 Baietii cu toti neuroni in capul de pe umeri.
Lasand ''gluma ''. toti baieti vor sex insa uni mai mult altii mai putin e o necesitate, la baieti aceasta ''necesitate'' apare mai devreme, la fete ceva mai tarziu.
Daca ai vreun prieten care vrea acest lucru de la tine ar trebui sa ii dai peste nas (la propiu), intai trebuie sa ne arata ca tin la noi apoi sa ceara si sex.
Raspunde si tu la o intrebare:Exista fete care sa nu se gandeasca la sex? TotAiamica, ESTE CHEMAREA NATURII.Perpetuarea speciei.
Raspundemi tu la una : Exista fete care sa nu fie asa arogante, gen, "am eu un prieten, vreo 10 ani mai mare ca mine da nu conteaza, ii bun si umbla toate dupa el, sentimente pentru el nu prea am, da oricum ii bun " si dupa sa intrati pe forumuri si sa intrebati de ce toti baietii se gandesc la sex?
Darrio ai dreptate, dar totusi depinde si de varsta ca am si eu in clasa obsedati deci... Si ca sa raspund la intrebare exista, dar acum depinde de varsta lor despre cei de care vorbesti tu ca dupa 12 ani cam la asta ne sta mintea ma rog nu ma considera unul din aia...
loveyouters întreabă:
deaa întreabă:
bradysandro întreabă: