| Dinu_Dragos_1995 a întrebat:

Buna am si eu o nelamurire mai bine spun prietena mea esti oarecum speriata daca pe 11 noiembrie am avut un contact nu am ejaculat este posibil sa fi curs lichidul preejaculator pentru ca s-a rupt prezervativul dar pe 18 deci dupa 8 zile i-a venit menstruatia la timp atunci trebuia exista posibilitatea sa fi ramas insarcinata? astept parerea voastra straight face.

3 răspunsuri:
| chik a răspuns:

Ca sa scapi de indoieli zii sa faca un test no so coaste scump si o sa fiti si voi linistiti. Ca exista si cazuri cind vine menstruatia 2-3 luni dupa sarcina

| Dinu_Dragos_1995 explică (pentru chik):

Momnetal astepteptam sa vedem luna asta cand vine sper sa vina si sa nu mai fie nevoie am auzit ca poate veni si in timpul sarcini da rnu la fel vine mai putin alta culoare la ea a fost normal a venit la timp la 28 de zile mai astept pareri. daca se poate

| Dinu_Dragos_1995 explică (pentru chik):

Momental astepteptam sa vedem luna asta cand vine sper sa vina si sa nu mai fie nevoie am auzit ca poate veni si in timpul sarcini da rnu la fel vine mai putin alta culoare la ea a fost normal a venit la timp la 28 de zile mai astept pareri. daca se poate