Dacă te tot invită să ieși cu el cred că te place.
Oricum cel mai bine ar fi să discuți cu el despre asta.
Intreaba-l direct care este relatia sa cu acea fata care a pus poza. Atunci vei sti ce sa faci.
Pai nu, ea a pus un story cu el.el absolut nimic cu ea..de aceea nu pot ca nu e ca și cum a pus el.(eu pe ea o urmăresc de la altcineva) nu o am personal.
Probabil ca te place pe tine, si cred ca si el are ceva dubii ca nu prea tii la el, iar pentru a se convinge mai incearca sa iasa cu tine pentru a vedea daca tii la el sau nu, iar pentru a-si face o parere despre tine vrea sa petreceti cat mai mult timp impreuna. Asa e felul lui de a-ti castiga increderea. Iar daca el si cealalta prietena a lui isi dau like e pentru ca se cunosc de foarte mult timp si ca sunt prieteni buni, iar un like nu inseamna nimic din niste like-uri nu iti faci iubita, eu cu o prietena de a mea chiar ne dam adoruri la poze, dar asta nu inseamna ca avem o relatie...Dar poate ca momentan nu tii la el pentru ca nu ai ajuns sa il cunosti. Acorda-i o sansa, cunoaste-l, iar daca nici atunci nu iti place ramaneti in zona de prieteni. Trebuie sa ajungi sa cunosti o persoana pentru a sti daca e potrivita pentru tine, pentru ca uneori caliotatile unei persoane se decopera un timp, asa sunt unele persoane