anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna am si eu o porblema cam naspa am 12 ani si este un baiat in scola are 14 ani eu sunt clasa a 7 si el a 8 a dar cand am venit in scola lui ii placea de mine si se dadea la mine s-o faca pe gagicasa geloasa si asa m-am indragostit de el dupa sa indragostit si el... uramau seri in care ma ducea acasa saruturi si culmea nu vroia sa stea cu mine dupa a stat cu colega mea pentru ca eu ma certasem cu el pe mess si asa neam certat toti 3 si dupa el pot zice a devenit nesimtit dar acum iii place de mine iar dar nu stiu cum sa fac casa nu fac aceeasi greseala iar si sa nu-i mai placa de mine pentru ca eu il plac si nu stiu ce sa fac casa ii fiu pe plac

Răspuns Câştigător
| mona a răspuns:

Nu mai pune suflet si fi mai indiferenta, de ce vrei sa i faci pe plac...ca sa te joace pe degete pana ce apare,, alta,,?

2 răspunsuri:
| Djlsghtnquuw a răspuns:

Fataa I don't want to see, invata romana! straight face. Daca ii placi,ce mai vrei sa ii faci? Sincer,nu am inteles absolut nimic din ce ai zis, mai bine ai lasa baietii si ai invata romana, pe bune.

| SMaricel a răspuns:

La varsta de 12 ani asta nu-i iubire, a fost o placere mai gandes-te si traieste-ti viata, ca iubirea la varsta asta poate avea consencinte grave.Pa,pa